Timp estimat de citire: 21 minute

Vedeam spatele Anei cum se înălța și cobora ritmat deasupra mea. Îl atingeam ușor cu o mână, apoi cu cealaltă, îi simțeam pielea catifelată, ușor umedă de la sudoare. Stătea în poziția mea preferată: “reverse cowgirl”. O simțeam atât de intens, îi simțeam greutatea, eram conectat la fiecare mișcare a ei. Nu știu dacă poți să compari un spate cu altul. Nu știu dacă există un top al celor mai frumoși omoplați, sau un standard cum ar trebui să fie umerii, cât de lung ar trebui să fie gâtul, cât de dreaptă coloana, sau cât de rotunde să fie fesele care presează pe abdomenul tău în acele momente intime, dar un lucru știu sigur: îmi plăcea la nebunie cum arăta Ana de la spate. Acea imagine putea să te facă să ejaculezi prematur dacă o admirai prea mult sau doar dacă o analizai prea intens. Te simțeai în același timp și în iad dar și în paradis, te simțeai păcătos dar și om bun. Cum puteați să nu fiți oameni buni când tot ce ofereați era plăcere? Mai perfect de atât nu puteau fi conectate două ființe. Nu vorbeați dar știați exact ce gândeați fiecare. Dacă unul avea o durere, celălalt o simțea în același timp. Dacă unul simțea plăcere, celălalt o simțea la fel de intens. Ritmul începuse să crească, Ana gemea din ce în ce mai tare, eu suflam din ce în ce mai greu și telefonul începuse să sune. Și suna. Și suna. Și nu suna cum sună el de obicei…, practic cum sună el de obicei căci îl am mereu pe vibrații !?! Bip bip bip…. bip bip bip…. bip bip bip…. Deschid ochii și mă trezesc. Visam. A fost doar un vis frumos, la naiba cu alarmele astea. De ce mereu sună alarma când e momentul cel mai frumos în orice vis?
Ritualul de dimineață decurge rapid. Mă spăl, mă îmbrac, mănânc ceva și ies pe ușă.
Ies din bloc și trag în plămâni aerul rece de început de octombrie. Nu știu de ce, dar toamna am fost mereu melancolic. Îmi amintesc brusc de perioada liceului. Toamna reprezenta începutul în tot. Începeam un nou an școlar, învățam lucruri noi, cunoșteam oameni noi. Toamna era cel mai plăcut moment să ieși cu o tipă de mână la plimbare. Puteați să vă țineți de mână fără să vă transpire palmele. Vă amintiți momentele acelea când vă transpirau palmele de la emoție? Vă amintiți parcurile ruginii în care vă plimbați atât de mult de ajungeați să ieșiți pe partea cealaltă? De obicei într-un loc sinistru unde nu era nimeni și vă era puțin frică? Mai țineți minte dialogurile pe care le aveați? Felul în care bravați pe teme puerile pentru a părea interesanți? Toamna puteai să porți o geacă de piele, pantaloni lungi, hanorac cu glugă. Parcă erai mai frumos toamna, erai mai bine îmbrăcat, erai mai cool.
Pe metrou lume multă, ca de obicei nu aveai loc să stai drept de câți oameni erau. Ies cu puhoiul la Aurel Vlaicu și mă grăbesc spre trecere. Era deja 9 fără cinci și la fix trebuia să fiu la birou. Intru pe ușa rotativă a clădirii de sticlă de 20 de etaje, salut paznicul care deja mă știa acum și urc la 9. Nu m-am întâlnit cu nimeni cunoscut. Deja începusem să mă obișnuiesc cu noul stil de viață. Simțeam că mă integrez deja. Însă nu știam încă cât de bine urma să mă integrez în colectiv până la finalul zilei. Nu știam ce final glorios va avea această zi aparent banală de vineri.

Alin era deja la birou.

“- Salut, colegu.” zic eu serios și mă îndrept spre el să dau noroc.
“- Salut, Robert. Bine că ai venit, avem mult de muncă azi. Nu știu de ce, dar au venit multe tickete.”

Mă așez la laptop și încep munca. Pe la 11 și ceva vine o tipă de la “maintenance and cleaning” să ne verifice pubelele. Nu era doamna de serviciu pe care o știam. Acum era o tipă nouă și tânără chiar. Cum nu sunt obișnuit să văd fețe tinere pe post de femeie de serviciu încep să o studiez. De o săptămână de când am lins-o pe Ana în biroul ei am stat pe uscat. Nu sunt într-o relație cu nimeni și nici ideea să mă ating singur nu m-a atras prea mult. Tot mă gândeam că poate poate mai am parte de vreo experiență cu cineva să mă eliberez și eu într-un mod care nu ar fi trist. Domnișoara care tocmai ce intrase în biroul nostru părea la un 20 și ceva de ani. Era îmbrăcată în echipamentul specific celor de la mentenanță care culmea, în clădire la noi, era compus dintr-o pereche de colanți mulați negri și un tricou alb mulat și el. Până acum nu am dat atenție acestor detalii însă tipa cu pricina era chiar bună. Avea niște sâni super imenși. Nu știu dacă purta bustieră sau ceva că sutien nu părea să aibe. Probabil ar fi părut mult mai porno cu sutienul și a preferat să îi mai ascundă cumva. Când s-a dus spre geam în zona unde stătea Alin am putut să văd mai bine în lumină forma picioarelor ei. Avea picioare frumos conturate ca de gimnastă și când stătea cu ele apropiate puteai să vezi o rază de lumină ieșind discret de sub bucile ei măricele. Mi-a plăcut mereu acest lucru la o femeie. Văzusem când eram mic un poster cu asfințitul și o tipă superbă care acoperea perfect discul roșiatic cu fundul ei iar din soare rămânea doar un triunghi luminos ce reușea să străbată printre coapsele și păsărica ei. Și mă marcase acest lucru, suficient cât să fiu curios la orice fată care stă pe scările rulante înaintea mea când ieșim de la metrou. Bine, când ieșim doar doi că dacă ieșim toți odată nu mai văd nici pe dracu. Și cum rămăsesem eu uitat așa, aveam și coaiele umflate de dorință și de la faptul că Ana nu mă terminase atunci, începuse să mi se scoale ușor, dar sigur. Ea parcă a simțit că mă uit și s-a întors brusc cu privirea spre mine. Au femeile acest dar. Nu știu cum naiba se prind ele că unu le privește, dar am pățit-o de multe ori. Se întorc brusc și se uită direct la tine, de parcă au al șaselea simț sau ceva. Mă blochez ca tâmpitu și tot ce am putut să fac a fost să îi zic “Bună ziua” în timp ce m-am îndreptat repede pe scaun că deja atârnam într-o rână. Se uită și ea la mine și zâmbește apoi își continuă treaba. Atunci am observat și cum arată la față. Realizasem instant că până în acel moment o tratasem doar ca pe un obiect, atât de nesimțit am fost, nici nu mă uitasem la fața ei. Avea ochii negri cu un contur ușor asiatic, nasul micuț și cârn, părul castaniu, puțin mai mare, prins într-o codiță discretă. Era super simpatică.

Alin mă întrerupe din visare brusc:

“- Ai planuri diseară?”
“- Nu cred …” răspund eu mirat.
“- Acum ai! Ana ne invită pe noi doi la ea diseară la o mică petrecere. Cică a luat permisul și vrea să sărbătorească.”
“- Ok… Cine mai vine?” am întrebat eu sperând că nu suntem doar atât de puțini.
“- Vine Ioana și Mădălina, tipele alea două pe care le-ai mai văzut că umblă cu ea pe aici. Sunt cu ea în departament, subalterne ceva… Zi, vii?”
“- Vin!” am răspuns eu mai sigur pe mine acum. Mă gândeam deja că diseară poate fi seara mea norocoasă.
“- Bine, hai că îi zic Anei că ai acceptat!” răspunde Alin tastând de zor pe chat.

Nici nu știu când a trecut restul zilei. Nu am mai avut chef de muncă, m-am gândit numai la petrecerea la care urma să mă duc.
Ajung acasă, fac un duș, mă îmbrac cu hainele alea bune, mă dau cu parfum peste tot. Adică așa cum te dai cu parfum când știi că cineva poate umbla la tine peste tot. Nu ca atunci când te duci la piață. Ci ca atunci când te duci la futai.
Chem un uber și pornesc spre locație. Ajung la destinație și văd că Ana locuia într-un complex rezidențial micuț, cochet, îngrădit cu un gard negru metalic. Îl sun pe Alin să îmi spună codul de acces și alte detalii. Intru, iau liftul și ajung la etajul 5. Bat la ușă și aștept. Îmi deschide chiar Ana.

“- Bunăăă!” îmi spune ea veselă. “- Te rog intră dragule”.

Salut și eu și dau să intru. Nu mă așteptam la o așa priveliște. Ana era pe tocuri în casă. Avea niște ciorapi de tip plasă și o fustă scurtă de piele neagră lucioasă. Sus purta o cămașa albă cu un decolteu mai generos decât eram obișnuit de la muncă. Un sutien asortat cu fusta lucea discret prin decolteu. Buzele le avea date cu un ruj roșu intens. Genele extra lungi și uniform distanțate îi completau genial ochii ei verzi. Părul roșiatic îl ținea prins într-o singură coadă împletită ce-i ajungea până în zona lombară. Eu încercam să mă descalț, obișnuit că romanu se descălță la intrare, dar îmi face semn că nu este nevoie și mă poftește să intru.
Ajung în living room. Acolo ne așteptau deja Alin, Ioana și Mădălina. Serveau ceva tărie în pahare, la culoare părea whisky sau coniac.

“- Bunăăă, Robert!” ziseră fetele în cor. “- Bine că ai ajuns, te așteptam!” continuă Ioana. “- Ana ne-a povestit multe despre tine!” a intervenit Mădălina.

Salut și eu fetele, îl salut pe Alin și mă așez pe canapea. Mă gândeam oare ce le-o fi zis Ana despre mine? Adică eu nu zisesem nimănui cele întâmplate în biroul ei și ea deja le-a povestit prietenelor? Sincer nu mă deranja prea tare. Oricum venisem aici cu un scop destul de clar pentru mine și reacția lor pozitivă nu îmi sugera decât faptul că le-a plăcut și lor ce au auzit.
Fetele erau îmbrăcate și ele drăguț. Ioana, o fată ușor voluptoasă de vreo 25-26 de primăveri dar cu forme apetisante, ochi albaștri și nu prea înaltă, purta o pereche de blugi super scurți, din aceia de se vede puțin partea de jos a feselor când mergi. Avea niște adidași simpli albi în picioare și un tricou slim tot alb cu un model ceva pe piept. Sfârcurile unor sâni cărnosi pe care îi avea în dotare înțepau tricoul permanent, semn că nu purta sutien. La față era naturală, fără artificii, dar simpatică. Un păr cu nuanțe de mov și blond platinat îi acoperea ușor umerii. Mădălina era în schimb o tipă matură, puțin mai înaltă, genul MILF. I-aș fi dat undeva la peste 35 de ani dar nu eram prea sigur să fiu sincer. Încălța o pereche de pantofi roșii cu tocuri medii, cu glezna acoperită și decupați în față ce scoteau în evidență o pedichiură atent realizată. Niște ciorapi abia sesizabili îi îmbrăcau piciorul atletic. O rochie vișinie până la genunchi îi scotea în evidență o talie și un fund de sirenă. Sânii păreau mari în ciuda faptului că rochia cu mânecuțe scurte era la bază gâtului și probabil mai ascundea din mărimea lor. Avea ochii căprui conturați frumos cu creion pe stilul Cleopatra. Era tunsă scurt dar îi stătea bine cu fața ei micuță și rotundă.

Preț de aproximativ o oră povestim diverse încercând să ne cunoaștem mai bine. Colegele Anei erau de gașcă. Păreau fun, erau zâmbărețe și râdeau la glumele mele. Ana a stat mai mult cu Alin. La un moment dat se distanțaseră puțin de noi și nu prea mai auzeam ce vorbeau. În schimb Ioana și Mădălina erau super atente la mine și discuția decurgea bine.

Ana se ridică în picioare împreună cu Alin:

“- Dragilor, noi vă lasăm singuri. Mergem în dormitorul meu.” spuse Ana. “- Vedeți că mai e o cameră liberă lângă a noastră!” și zâmbind amândoi ieșiră din linving.

Sincer nu mă așteptam la asta. Nu știu de ce dar eu credeam că voi fi cu Ana în seara asta. Aparent planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg.
Fetele se uită una la cealaltă și încep să râdă.

“- Ce zici, Mădă, mergem și noi?” întrebă Ioana.
“- Daaaa!” răspunse cealaltă pe un ton vesel.

M-au luat fiecare de câte o mână și m-au purtat râzând spre dormitor. Era frumos în casă la Ana, totul părea nou și făcut la comandă. Când am intrat cu fetele în dormitor am găsit un pat imens, gen 2 metri pe 2 metri. Ele au început aproape imediat să se dezbrace. Văzând asta am crezut că așa trebuie să fac și eu și am vrut să-mi scot cămașa.

“- Nu încă” mi-a făcut semn Mădălina să mă opresc. “- Lasă-ne pe noi!”

Ele erau acum doar în bikini și sânii goi. Mădălina avea sânii mai mari și ușor sub formă de pară dar nu foarte mult. Niște aureole mari încercuiau sfârcurile-i proemimente și tari. Ioana fiind mai tânără avea sânii rotunzi și umflați, nu foarte mari, cu niște sfârcuri micuțe. Mădălina vine la mine și începe să mă sărute cu limba. Avea un gust plăcut de cireșe și o limbă moale și umedă. În acel moment își introduce mâna dreaptă ușor în pantalonii mei și începe să mă maseze pe penis. Eram deja în erecție până să înceapă ea doar de la priveliștea de care avusesem parte până acum. Chiar dacă avea ea mâna finuță, eu aveam pula cam mare și în blugii slim fit pe care îi purtam nu prea mai era loc.

“- Te rog, Ioana, ajută-ne!” îi spuse Mădălina.

Ioana vine către mine și începe ușor să mă sărute pe gât. Folosindu-se de mâini îmi descheia câte un nasture de sus în jos, încet, sărutându-mă pe piept după fiecare nasture deschis. Mai descheia un nasture, mai săruta puțin, mai deschidea un nasture, mai săruta puțin. Coaiele deja mă dureau, aveam nevoie de eliberare ca de aer. Când a deschis și ultimul nasture de la cămașă a început să mă sărute pe abdomen și s-a prins cu mâinile de cureaua de la blugi. A început să mă frece ușor prin blugi pe pula sculată. Nu purtam chiloți. Se simțea fantastic. Mă privea în ochi și mă freca prin blugi. Se uită la forma penisului, își mușca buza și îl freca iar.

“- Spune-mi ce vrei să fac acum!” m-a întrebat Ioana stând în genunchi în fața mea “- Vrei să ți-o sug?”

Am dat din cap aprobator și ea a început să mă descheie la blugi. Când a tras de ei în jos, neavând chiloți pe mine și pula fiind foarte încordată a lovit-o ușor pe obraz. Au început să râdă amândouă iar.

Mădălina stătea în spatele meu, îmi dăduse cămașa jos și mă mângâia pe piept și pe abdomen în tot acest timp. A coborât mâna dreaptă și mi-a apucat penisul de sub gland. A tras ușor de piele în spate ca să decaloteze glandul. Ioana se uita cu poftă la capul roșu și umed. Mi-a cuprins cu mâinile ei genunchi și a început să mi-o sugă fără să se folosească de ele. În acel moment am dat capul pe spate și eram în delir. Cobora ușor la baza penisului și îl lingea spre vârf apoi iar îl trăgea în gură folosindu-se doar de vidul creat de obrajii ei. Mi-a supt-o preț de câteva minute fără să ejaculez, apoi s-a ridicat și a început să mă sărute. Mi s-a părut extrem de incitant acest gest. În timp ce Ioana mă săruta, Mădălina se juca cu penisul meu frecându-l ușor.
La un moment dat s-au privit una pe cealaltă, și-au zâmbit și m-au împins amândouă în pat cu fața în sus.

“- Stai acolo, baby!” mi-a zis Ioana.

Cum stăteam pe spate Ioana s-a așezat în genunchi deasupra feței mele ținându-se cu ambele mâini de tăblia patului. Avea o păsărică cărnoasă, “gogoșică” cum îmi place mie să îi spun. Era umedă toată și efectiv mi-a pus pizda pe gură. Am apucat-o cu ambele mâini de fundul ei mare și am început să o trag spre mine.

“- Linge aici! Am auzit că îți place!” îmi zise Ioana “- Vreau să ejaculez în gura ta, baby!”.

Am simțit-o cum tresare când limba mea i-a atins clitorisul pentru prima dată. Am trecut mai departe sărutând-o apăsat, ronțăindu-i încet labiile. Gemea și mă privea în ochi. Mi-am întins o mână spre sânul ei stâng și am început să îl strâng ușor. Îi plăcea la nebunie.
În tot acest timp Mădălina se urcase și ea în pat, îmi belea iar penisul și începuse să îl sugă cu poftă.
Nu mai știam de mine. Eram extrem de amețit de euforia momentului. Totul părea ireal, o scenetă desprinsă dintr-un roman pervers scris de vren autor american.
Câteva minute am continuat să facem asta. Apoi Mădălina s-a urcat pe mine și și-a introdus treptat penisul în pizda ei. A început cu mișcări ușoare de sus jos, ca mai apoi totul să se transforme într-un balans sincronizat de parcă eram într-o barcă care se legăna. Mădălina suia și cobora în penis. Ioana se tot ridica și apăsa cu gogoșica în gura mea.

Au avut amândouă orgasm aproape în același timp. Simțeam cum tremurau amândouă pe mine și gemeau tare fără să se jeneze. Acum nu ne mai auzea nimeni, nu mai eram la muncă. Am înghițit cât am putut și m-am bucurat că ele se simt bine. Eu nu am ejaculat în schimb, cred că am așteptat prea multe zile și am fost prea tensionat încât nu am reușit să o fac, dar încă eram tare ca piatra.

Văzând că eu încă nu am finalizat, Mădălinei îi vine o idee.

“- Întoarce-te!” mi-a zis Mădălina.

Mă uitam la ea mirat. Nu știam ce vrea să facă.

“- Ai încredere în mine, o să fac ceva la care mă pricep foarte bine. O să-ți placă. Hai întoarce-te!”

M-am pus în poziția mama iedului, bine în cazul meu eram practic tatăl iedului. Ioana a adus un fular din dulap și m-a legat de mâini și de tăblia patului stând oarecum în patru labe eu. Gluma începea să se îngroașe, nu știam ce se va întâmpla cu mine dar m-am conformat. Cumva am simțit că trebuie să mă las purtat de val.
Nu mai vedeam bine ce fac ele, eram cu fața la perete, legat de pat și cu fundul în sus. Totuși am reușit să văd într-o parte cum Mădălina scoate o sticluță cu un lichid transparent din geantă ei și o pereche de mănuși chirurgicale. Acum chiar că eram panicat.

“- Relaxează-te, baby!” mi-a zis Ioana sărutându-mă ușor pe gât și mângâindu-mă pe fund. “- Urmează să ejaculezi puternic și trebuie să fii relaxat pentru asta.”

Am simțit cum ceva uleios și răcoros se scurge pe fundul meu până între fese, coborând în continuare pe scrotul și pe penisul meu. Era o senzație plăcută la cât de încinse aveam coaiele. Ioana a început ușor să îmi maseze penisul și coaiele printre picioarele mele depărtate. Se simțea fenomenal. Îmi mulgea ușor scrotul și îmi belea pula și o freca încet. Am simțit cum o a treia mână, pesemne a Mădălinei, începe să mă maseze în jurul anusului, parcă vrând să îl relaxeze. Într-adevăr îl aveam cam încordat. Am început să mă relaxez și atunci am simțit cum un deget al Mădălinei, purtând mănușa de latex unsă cu ulei și ea, a început să intre ușor în fundul meu. Nu știam exact ce se întâmpla dar fiind în sincron cu masajul soft pe care Ioana mi-l aplica pe penis și pe coaie se simțea bine totuși.

“- Îți voi face un masaj prostatic acum.” mi-a zis Mădălina încercând să mă liniștească. “- Popular e “mulgerea prostatei”. O să te facă să ejaculezi mai mult decât o faci de obicei”.

Am devenit curios auzind acest lucru și m-am relaxat mai mult. Degetul ei a intrat și mai adânc și dintr-o dată o căldură puternică m-a cuprins în tot corpul. Nu mai simțisem așa ceva niciodată. Mădălina îmi mulgea prostata cu un deget, iar Ioana îmi mulgea penisul și ouăle. Era ceva de nedescris. Făceau totul ușor de parcă voiau să adauge cărămidă cu cărămidă la plăcerea care îmi învăluia tot corpul. Eram obișnuit să simt plăcere relativ localizată în zona inghinală, dar acum era ceva mai mult. Era o senzație puternică ce îmi activa toți porii de pe piele în același timp. Ioana a început să mărească ritmul masajului penial în timp ce Mădălina mă masa blând și adânc în fund. Am simțit orgasmul cum vine de departe. L-am simțit venind ca un val puternic în tot abdomenul, nu știam dacă voi fi în stare să îi fac față așa de puternic îl simțeam că vine. Și plăcerea creștea în intensitate și creștea și creștea. După încă un minut am știut că orgasmul este iminent. Simțeam că voi ejacula cu siguranță și îmi dădeam seama că voi ejacula puternic. Spasme intense au făcut ca mușchii din zona abdomenului și din zona inghinală să se contracte sacadat și la maxim. Mă dezintegram. Mă scurgeam în valuri. Simțeam cum sperma iese din penisul meu și nu se mai oprește. Ele continuau ușor masajul iar eu ejaculam neîncetat ținându-mă cu ambele mâini de tăblia patului, strângând cu putere. Strângeam din mâini până mă durea, parcă voiam să simt puțină durere că să pot rămâne conștient. Acum am înțeles de ce m-au legat. Dacă nu eram legat m-aș fi prăbușit în pat până să apuc să termin. Cred că ejacularea nu a durat mai mult de 20 de secunde dar eu am trăit fiecare secundă la maxim. Au fost cele mai lungi 20 de secunde din viața mea, dar în sensul bun. După ce ultima picătură de spermă mi-a părăsit penisul ele au mai continuat puțin, încet, să îmi ofere și ultima porție de plăcere pe care o mai puteam primi, nu voiau ca eu să ratez nimic din această experiență. Cred că am leșinat. Nu îmi amintesc exact ce a urmat dar a doua zi m-am trezit lângă ambele femei, toți trei în pielea goală dormind în același pat.

Era o sâmbătă însorită. Cine nu iubește sâmbăta?

[Poză de pe Pixabay]