Timp estimat de citire: 12 minute

M-am trezit dintr-un vis ciudat. Se făcea că eu nu eram cu tine, eram căsătorit cu altă persoană. Și tu la fel, aveai copil și un alt soț. Se făcea că eram departe unul de celălalt. Că eu eram într-o parte a țării, și tu în partea opusă. M-a durut acest vis, de parcă ar fi fost real. M-a durut că altul te strângea în brațe în locul meu. Că altul îți spunea bună dimineața, te săruta la plecare, te suna să te întrebe ce mănânci la prânz, îți aducea flori, luați cina împreună și tot el îți spunea noapte bună. Te mângâia tandru, te săruta pe gât, te atingea pe sâni și te curpindea în brațele sale străine. V-am văzut cum vă iubeați în miez de noapte. Corpurile voastre se amestecau ca într-o luptă, se rostogoleau unul peste celălalt, făceau schimb de fluide, oboseau unul în celălalt, iar eu eram departe și simțeam asta. Eu eram departe și mă gândeam la tine, la cum nu sunt eu cel care se hrănește din tine în acele momente divine. Dar acum m-am trezit, te-am privit cum dormi și ți-am zâmbit. Aparent totul a fost doar un vis urât. Tu ești în pat lângă mine, cu ochii închiși, neglijentă și goală în tricoul tău lung. Te privesc în tăcere să văd cum respiri ușor. Mă gândesc: “Oare tu ce visezi?” Sper că visezi frumos și că ne visezi pe noi. Sper că nu ai același vis așa cum l-am avut eu, și că în visul tău noi suntem împreună.

Nu recunosc camera în care m-am trezit. Nu este dormitorul nostru, al meu, al tău. Dar totuși este perfect unde ne aflăm. Suntem împreună și asta e tot ce contează. Hai să ți-o descriu în șoaptă, și poate în visul tău o vei vedea și tu. Ne aflăm într-un dormitor cu patul mare, pus pe centru și lipit de perete. Un vânt călduț adie ușor prin fereastra întredeschisă. Camera e inundată de o lumină caldă, dar pe geam nu văd nimic. Văd doar lumină și atât. Parcă am fi la un etaj cu două cifre. Din pat de unde stau nu văd nicio creangă de copac și nici păsările nu se aud. Pare doar o simplă zi însorită de vară și atât.
Te privesc iar, te ating suav pe obraz și apoi îți cobor cu degetele mele ușor pe buze. Mă apropii și le sărut. Atunci tu ai deschis ochii și mi-ai zâmbit. Ochii tăi căprui și părul tău șaten îmi dau o senzație de confort, fix aceeași senzație pe care ți-o oferă o liniște de final de ploaie. Mi-am amintit brusc de cortul ce îl construiam în dormitor când eram copil și intram noaptea în el cu lanterna aprinsă să mă simt în siguranță. Am realizat încă o dată ce înseamnă iubirea, iubirea simplă și pură ce numai doi îndrăgostiți o pot experimenta o dată în viață, sau poate de mai multe ori. Ți-am spus „Bună dimineața, baby!” cu un surâs ștrengăresc.

Te-am luat de mână și ne-am dus spre bucătărie. Eram flămânzi. Un sentiment complex ce se manifestă însă pe mai multe planuri. Ne-am trezit flămânzi de noi, ne era dor unul de celălalt cu toate că eram deja împreună. În curând am realizat că acel apartament nu era al nostru, dar eram doar noi acolo. Nu avea ușă, avea doar ferestre. Și ferestrele nu duceau nicăieri, existau acolo doar să ne încălzească cu lumina lor. Te-am întrebat dacă vrei clătite, și mi-ai răspuns că vrei și ceai. Ciudat era că nu mă mai stresam cu nimic, eram doar vesel și nimic mai mult. Și tu știi cum mă stresez eu uneori cu toate căcaturile. Dar acum eram relaxat și deconectat total de la orice problemă. Găteam împreună și ne amuzam. Ne-am jucat cu făina, ne-am murdărit obrajii și ne-am luat în brațe tot timpul. Tu ai scăpat un ou pe jos și eu am râs. Ne-am sărutat ca doi adolescenți, umed și obscen. Eu te-am prins de fund și tu m-ai atins prin pantaloni. Apoi ne-am dezbrăcat de haine. Era hilar.

Mâncam din aceeași clătită și gemul ne curgea pe bărbie. Ne lingeam dulceața de pe buze și finalizam fiecare clătită cu un sărut zgomotos. Un strop a curs pe sânul tău drept. M-am aplecat și am început să ling dulceața de pe el. Am coborât ușor spre sfârc și am început să îl sărut. Îl prindeam ușor cu dinții și cu buzele și îl gâdilam cu limba. Ai oftat și ai dat capul pe spate. M-ai prins cu mâinile de ceafă și m-ai strâns la pieptul tău ca pe un copil. Am supt cu nesaț din tine. Ți-am cuprins sânii cu mâinile mele și i-am sărutat pe rând, să nu neglijez pe niciunul. Te-ai arcuit de spate în semn că ți-a plăcut. Am coborât ușor cu mâna la vaginul tău. Era umed tot. Două degete mi-au alunecat de o parte și de alta a clitorisului tău, masându-l încet cu o mișcare repetitivă de dute-vino. Am ridicat mâna umedă de tine și am gustat-o. Ai zâmbit și m-ai sărutat pe buze.

Stăteai cu fundul pe blatul din bucătărie și am observat că te-ai murdărit de făină pe fese. Eram în picioare în fața ta și penisul te apăsa gentil pe abdomen. Mi l-ai cuprins cu o mână și ai început să îl masezi. Ai simțit glandul umed și l-ai dezvelit ușor dintr-o singură mișcare. Cu o mână mă țineai de ceafă când ne sărutăm și cu cealaltă mă masturbai. Eu continuăm să mă joc cu păsărica ta și să te mângâi ușor pe fund. Cu o privire perversă, mușcându-ți buza de jos, mi-ai dat de înțeles ca vrei să te penetrez. Am refuzat și ți-am făcut semn să o iei în gură. Ai aprobat ideea zâmbind. Ai coborât în genunchi în fața mea și mi-ai luat-o în gură în timp ce te țineam cu o mână de cap. O sugeai umed, cu pleoscăituri, o sugeai bine. Te țineam de ceafă și te trăgeam în pula mea din ce în ce mai tare. Îți plăcea. Te țineai cu mâinile de șoldurile mele, respirai greu și trăgeai cu poftă din mădularul tare ca piatra. Te jucai cu el, dădeai rotocoale cu limba în jurul capului și apoi mă gâdilai ușor la frâul de sub gland. Masai penisul circular cu mâna dreaptă în timp ce gâdilai coaiele folosind cealaltă mână. Îmi plăcea, baby, nimeni nu o suge mai bine ca tine.

Te-am ridicat în picioare și te-am ajutat să urci capră pe blatul din bucătărie. Ți-am lins făina de pe fund cu mișcări lente, vrând să nu ratez nimic. Te țineam de buci cu ambele mâini în timp ce îmi cufundam fața între ele. Mi-a plăcut dintotdeauna mirosul tău. Am început să ling ușor clitorisul cu vârful limbii în timp ce stăteam cu nasul lipit de fundul tău. Mă simțeam în al nouălea cer. Ai început să gemi ușor, semn că și tu simțeai la fel. Ai întors capul să mă privești. Mereu ți-a plăcut cum se vede când sunt în spatele tău. M-ai apucat cu o mână de creștet și ai început să mă tragi spre tine. Voiai mai mult. Tot mai mult. Am continuat să îți sug clitorisul și să mușc ușor din labiile tale. Îmi plăcea să te chinui în felul acesta. Era un chin plăcut.

Penisul începuse să mă jeneze de încordat ce era. Tu aveai spasme de plăcere și te udaseși din ce în ce mai mult. Nu te mai satisfăcea suficient limba mea și mi-ai dat de înțeles că vrei să te penetrez. Te-am coborât de pe blat și te-am pus capră. Sânii tăi acum presau pe blatul murdar de făină și fundul tău mă ademenea ostentativ. Mi-am lubrifiat glandul cu mâna dreaptă și l-am potrivit sub clitorisul tău. Am introdus doar capul împingând ușor și m-am aplecat să te sărut pe ceafă. Ai oftat adânc, ca un strigăt șoptit, și apoi m-ai prins cu ambele mâini de șolduri și m-ai tras în tine. Un sentiment radiant de plăcere mi-a inundat penisul și scrotul. Nu pot compara asta cu nicio altă senzație, este cea mai plăcută dintre toate. Mă mișcam încet în tine și nu te penetram decât puțin. Unghiile tale mă zgâriau ușor pe coapse semn că voiai să intru mai adânc. Te tachinam, dar se simțea plăcut.

Ți-ai ridicat gambele și mi-ai cuprins picioarele cu ele. Cu fiecare mână ți-am prins laba fiecărui picior și în timp ce te țineam de ele începusem treptat să intru mai adânc în tine. Gemetele tale deveniseră tot mai aprinse. Alunecam cu toată pofta în tine. Respirai greu și strigai de plăcere. Bucile tale bombate se vedeau așa frumos de la spate. Le-am plesnit cu mâna de mai multe ori. Ți-a plăcut acea durere. Te aducea la realitate. Te făcea să simți și mai intens căldura din abdomen.
După un timp te-am luat de pe blat și te-am așezat pe masa din bucătărie cu picioarele în sus. M-am năpustit lacom asupra vulvei tale și ți-am supt-o zgomotos de câteva ori. Fiori puternici ți-au brăzdat corpul. Încercai neputincioasă să îți ridici capul să mă privești dar îl lăsai rapid pe masă. Senzații paralizante puseseră stăpânire pe tine. M-am ridicat, ți-am împreunat picioarele și le-am rezemat pe după gâtul meu. Mi-am potrivit iar pula în pizda ta, strânsă acum, și am început să te penetrez energic. Îți plăcea senzația asta. Intra mai greu așa, dar mă ajuta faptul că erai destul de udă. Îți strângeam picioarele cu ambele brațe și te sărutam ușor pe glezne. Îmi plăcea cum se văd tălpile tale goale, și în timp ce pompam în tine îmi mângâiam ușor obrazul de ele. Am coborât o mână și am încercat să ajung la clitorisul tău pentru a-l masa. Voiam să adaug un plus de plăcere la cea pe care o resimțeai deja. Intram și ieșeam rapid din tine. Îţi apăsam ușor pe clitoris cu degetul mare de la mână și din când în când îți mai sărutam tălpile goale.

Spasme puternice ți-au cuprins corpul. Un strigăt necontrolat ți-a ieșit din gură. Te-ai prins cu ambele mâini de marginea mesei și ai început să strângi cu putere. Mi-am dat seama că ai orgasm și am început să pompez în tine cu toată enegia mea. Mi-am așezat o mână pe abdomenul tău să îl simt cum se încordează sacadat în valuri de spasme. Preț de un minut te-ai văitat de plăcere. Apoi m-ai oprit cu ambele mâini și te-am lăsat puțin să îți recapeți suflul.
Ai coborât de pe masă și m-ai sărutat lung. Zâmbindu-mi cu o privire complice ai început să mă săruți pe gât, pe piept, pe adomen și la final pe penisul erect. Stăteai în genunchi în fața mea și mă sugeai zgomotos din pulă. În timp ce îmi masai ușor scrotul cu o mână, cu cealaltă îmi frecai penisul cu mișcări circulare și cu buzele creai un fel de vid pe capul meu umflat și roșu. Simțeam căldura cum îmi cuprindea tot corpul și mici crampe de plăcere îmi chinuiau perineul. Mișcările circulare pe penis deveneau din ce în ce mai rapide, iar capul dezgolit era acum atins jucăuș doar de vârful limbii tale. Am simțit presiunea cum vine și plăcerea cum coboară spre mădular. Te-am apucat de ceafă și ți-am băgat-o în gură. Simțeam cum mă scurg în valuri și te vedeam cum bei fiecare strop fără să ratezi nimic. Atât de mult m-a excitat sexul cu tine că nu mai terminam de ejaculat. Îți simțeam gura caldă pe pula mea și nu puteam să îți dau drumul la cap. Efectiv te iubeam. După ce am terminat te-am ridicat și ți-am spus verbal că te iubesc. Ne-am sărutat iar. Apoi am privit în jurul nostru și am început să râdem. Bucătăria arăta în ultimul hal.

Ceva ciudat ne-a adus cu picioarele pe pământ. Când ne-am uitat spre geam era deja noapte. Oare când trecuse ziua? Nu ne-am iubit mai mult de o jumătate de oră. Ne-am privit mirați, dar paradoxal, nicio grijă nu ne-a cuprins. Ne-am dus să facem un duș și apoi ne-am reunit în dormitor. Ne-am așezat în pat îmbrăcați în pijamale pufoase. Te priveam în ochi și îți mângâiam fața. Te-am sărutat pe buze și apoi am adormit cu gândul la noi. Am adormit cu speranța că ziua de azi a fost reală și că la fel va fi și cea de mâine. O zi de weekend la nesfârșit.

[Poză de pe Pixabay]