Timp estimat de citire: 12 minute

De ceva vreme în sufletul Irinei se aprinsese un foc. Începuse să vadă lucrurile diferit. Să nu mai fie interesată exclusiv de școală. Acum era interesată mai mult de felul cum se îmbrăca, de felul cum era percepută de ceilalți, de feminitatea ei. Prima dată a fost machiajul. Probabil dăduse iama în fardurile mamei sale că nu o prindeau perfect la culoarea tenului și era cam neîndemnatică când le aplica. Apoi a fost vestimentația. Fustele au fost tot mai scurte, bluzele tot mai decoltate, mâinile și picioarele tot mai fine. Colegii au început să observe. Profesorii au sesizat și ei schimbarea, mai ales că ea stătea în prima bancă. Dar nu în ultimul rând, și eu am început să o percep diferit. Acum îmi plăcea de Irina și în alt mod decât doar amical.

Trecuseră câteva zile de la sărutul cu sora mea, și mintea îmi rămăsese blocată în timp la acel moment. Nu reușisem să mai ejaculez de atunci, dar nici nu mai voiam să o fac așa, singur în baie, trist. Voiam context. Visam cu ochii deschiși oriunde mă găseam, la ore, în oraș, la alergat sau oriunde mă mai purtau picioarele. Reverii diurne incestuoase în care eu mă înfruptam cu nesaț din trupul alb ca laptele al surorii mele. Fie mă visam torționarul care o lega de pat și abuza sexual în toate modurile perverse. Fie eram scavul ei ce o deservea cu sfințenie și o adora ca pe o zeiță ce era. Visam la clipe când îmi interzicea ejacuarea, și doar mă chinuia încet, spre satifacerea plăcerilor personale. La final rămâneam plin de spermă pentru a se folosi de mine și a doua zi, când tortura era și mai chinuitoare și dorința de eliberare și mai arzătoare. Apoi după o săptămână de chin în care mă făcea să am un mic uger de vacă nemulsă între picioare, atunci mă lega cu mâinile de calorifer și pe la spate, printre picioarele mele desfăcute, mă masa cu ulei folosindu-și mâna ei firavă, chinuind glandul decalotat al organului meu sexual, cu degețelele-i uleioase plimbându-se în toate direcțiile, cartografiind orice circumvoluțiune și orice dâmb sinuos de pe mădular. Apoi cu o altă mână mulgând ușor scrotul inflamat de abstinență, trăgându-l ușor de la bază în jos, dezmierdând testiculele, într-o încercare de a le decongestiona și a le relaxa, pentru o eliberare treptată a durerii acumulate în tot acel timp în care nu le-am golit. Ca mai apoi să intensifice frecarea penisului, în timp ce eu mă țineam cu ambele mâini de caloriferul din dormitor și ea stătea în genunchi în spatele meu ca un instalator hotărât să desfunde țeava blocată, până când suficientă presiune extractoare se va fi creat astfel încât să îmi împroșc propriile picioare cu spermă, și ea să continue să mulgă la mine, vrând parcă să umple o covată întreagă cu laptele meu.

Vinerea era zi scurtă. Orele erau ușoare, mai puțin chimia care ne dădea bătăi de cap pe la prânz. Dar în rest desen, muzică, religie și dirigenție. O plăcere să vii vinerea la școală. Prima oră era muzică și eu mă aflam deja în bancă înaintea Irinei. Azi m-am trezit devreme chinuit fiind de gândurile mele. Așa de nefutut eram că începusem să găsesc atrăgătoare aproape orice persoană. În pantaloni purtam cu mine o semierecție permanentă. Dacă nu ejaculam curând cred că urma să explodez.

Profa de muzică era o tipă bună la vreo 23 de ani. Pentru mine, ea fiind cu 10 ani mai mare, părea un fel de MILF. Venise îmbrăcată cu o rochiță de material textil, elastic, ce i se mula pe trupul ei de actriță mexicană. O pereche de sâni micuți erau complimentați de un cur latin cu două emisfere ce îți captau privirea ori de câte ori scria ceva la tablă. Ajunge și Irina la fără 5 minute. Nu îi stătea în fire să vină în ultimult moment dar de îndată ce am zărit-o am înțeles pe loc care a fost și motivul. Se îmbrăcase sexy azi. O fustă de o palmă ce îi făceau picioarele și așa lungi să pară și mai și. O bluziță cu mânecuțe scurte și un decolteu generos de m-a făcut pentru o clipă să mă îndoiesc că afară era iarnă. Bine, venise cu o canadiană pe ea, însă nu are rost să vă descriu și acest lucru.
Presiunea în pantalonii mei începuse să crească. Când mă uitam la profa de muzică, când mă uitam la decolteul Irinei aflată în bancă cu mine. Eram precum un prizonier flămând de trei zile cu două torturi lângă el din care nu are voie să guste.

“-Ce ai pățit?” Mă întreabă șoptit Irina. Ora deja începuse.
“-Nimic, nu mă simt bine.”

Irina se uită în jos și zise, pe un ton serios, fară urme de glumă:

“-Iar poluție?”
“-Aș vrea eu… Cred că am terminat cu ele, nu am mai avut de luni niciuna.”
“-Pai și nu faci nimic?” întrebă ea, la fel de serioasă.

Eu doar ridic din sprâncene și din umeri și mă întorc cu fața la profă încercând să mă concetrez la oră. Cum v-am zis nu prea eram amator de labe triste singur în baie.
În timp ce luam notițe, și urmăream cu interes fundul profesoarei de muzică, cum se tot unduia, și ale cărui buci se frecau una de cealaltă în funcție de cum profa se mișca la tablă, simt o mână ce mă atinge pe penisul umflat. Tresar puțin, instinctiv, și când mă uit în dreapta, Irina în timp ce scria cu o mână, cu cealaltă mă atingea pe mine la prohab. M-am uitat contrariat, dar ea nu părea să mă bage în seamă vizual, era foarte serioasă și atentă la scris. Eu nu fac uneori un lucru bine, și ea făcea două în același timp.
Purtam o pereche de pantaloni lejeri, de stofă, ușor de scos penisul din ei când stăteam pe scaun, nu ficși precum sunt blugii, așa că a putut cu ușurință să mă descheie la fermoarul generos și să îmi scoată penisul afară cu tot cu ouă. Fiind în prima bancă și la perete, nu mă vedea niciun alt coleg, iar cei de pe rândul din mijloc erau blocați vizual de Irina ce se afla în dreapta mea. Dar profa de muzică, dacă se intoarcea și privea fix la mine îmi vedea pe sub bancă mădularul scos din pantaloni și mâna Irinei cum îl masa de zor. Băncile ne erau destul de apropiate de abdomen că pe deasupra nu se vedea nimic.

Culmea Irina scrisese tot. Eu mă prefăceam că luam notițe. Mâinile mele se mișcau haotic, practic la voia întâmplării. Toți neuronii mei din creier se duseseră în coaie și asistau la meciul în desfășurare. Restul corpului era pe pilot automat. Daca mă vedeați ziceați că eram primul moș bolnav de Parkinson ce insista să își termine școala.

Gândul că profa, dacă se întorcea, ne putea vedea oricând, îmi intensifica plăcerea și îmi trimitea fiori în tot abdomenul. În timp ce Irina lustruia de zor la castravetele meu, mă tot plimbam cu privirea de la curul profei la sânii Irinei și înapoi. Sânii colegei de bancă începuseră să afișeze niște sfârcuri întărite, semn că și ei îi plăcea toată nebunia. La un moment dat profa vorbind și explicând, începe să se dea în spate pentru a vedea mai bine notele muzicale ce le desenase pe tablă. Tot mergând așa în marșarier s-a apropiat cu fundul de banca mea. Acum îl vedeam la un metru de mine, îi simțeam parfumul profei de muzică, și Irina nu se oprea nici în ruptul capului din frecat. Profa se întoarce spre clasă în pledoaria ei, dar deja era prea aproape ca să mai vadă sub bancă, și nici nu privea dinadins în acea direcție, fiind ocupată să cuprindă cu privirea toți elevii din clasă. Atunci s-a apropiat de banca mea și s-a sprijinit cu o jumătate de fund de ea, vrând parcă să se odihnească puțin. Am simțit cum banca se lasă în jos de la presiune și mă atinge pe vârful pulii. Practic profa mă atingea involuntar cu banca pe penis în acest moment. Irina a sesizat faptul că nu prea mai e loc acolo jos, și ca să poată freca liniștită ce credeți că a făcut, a aplecat ușor penisul în față, practic spre piciorul profei și a continuat să frece. Problema nu era că ajungeam până la piciorul profei cu vârful, dar dacă îmi dădeam drumul acum îi lăsam profei un cadou lipicios pe care l-ar fi văzut probabil de abia acasă, dacă nu îi spunea între timp cineva că avea rochia murdară la spate.

În acel moment am încercat să mă chinui să nu ejaculez, sperând că poate profa se va retrage la catedră. Ea vorbea și explica fară să dea semne de final de conversație, Irina intensificase frecatul de zici că voia dinadins să o stropească pe profă pe rochia ei cea nouă, iar eu mă gândeam la înmormântarea bunicii că să nu ejaculez. Eram prizonierul colegei mele. Eram la mila Irinei în acest moment. Daca ea voia să scoată sperma din mine o scotea fară probleme. Nu voiam să o opresc pentru că eram prea plin și ceea ce făcea ea se numea act medical necesar pentru sănătatea coaielor mele. Așa că tot ce am putut să fac a fost să o privesc pe colegă cu sprâncenele în piramidă de milog, precum le ține Brad Pitt în filmele sale, rugându-mă de ea să aibă milă de mine, iar ea mă privea zâmbind malefic și trimițându-mi pupici imaginari cu vârful buzelor.
Simțind că ejacularea este iminentă am dat ochii peste cap și am mușcat din propriul pumn să nu scot niciun sunet, Irina și-a dat seama și acum freca așa de repede că se auzea efectiv. Coaiele mi s-au retras de cum atârnau și s-au strâns în jurul penisului pregătindu-se de momentul final, iar profa tot râdea când povestea și mișca banca cu fundul ei mare, acoperind cu vocea sunetul produs de labă.
Ejacularea a fost puternică, de abia am reușit să nu țip, nu stiu exact cât am murdărit sub bancă și pe fusta profei aflată acum la 30 centimetri de pula mea dar am avut cel puțin 15-20 de spasme serioase ale abdomenului. Irina a domolit ritmul spre final să mă lase să mă golesc liniștit și apoi și-a tras mâna ștergând-o ulterior cu un șervețel umed pe care l-a pus într-o punguță în ghiozdanul ei aflat lângă scaun, de parcă lua ADN să mă cloneze. Profa a simțit că ceva nu e în regulă cu mine și s-a întors către noi să mă întrebe dacă mă simt bine.

Eu, complet roșu la față, sleit de puteri, transpirat, cu gura întredeschisă, și pleoapele moi de parcă venise moș ene pe la ele, având o voce stinsă îi zic:

“-Nu mai pot, doamnă. Îmi este rău. Pot să plec?”
“-Desigur, se vede că nu ești bine. Te învoiesc eu pentru restul zilei. Mergi la medic, Vlad.”

În timp ce mă încheiam la pantaloni pe sub bancă o privesc pe profă cum se îndreaptă spre catedră și observ câțiva stropi umezi pe fusta ei la spate.
Mă întorc către Irina care păstra în continuare o mină serioasă și îi zic:

“-Mulțumesc. Sper să îți întorc și eu favorul curând.” Apoi am sărutat-o pe obraz.

Ajuns acasă dau să introduc cheia în ușă dar nu reușesc. Aparent mai era cineva acasă și lăsase o altă cheie pe partea cealaltă iar ușa era încuiată. Sun insistent la sonerie și mă uit pe vizor. Nu răspundea nimeni. Vizorul nostru era unul vechi și prost de pe vremea aceea. Practic era doar o sticlă simplă de puteai vedea în ambele sensuri. Tot ce împiedica asta era un căpăcel de plastic ce trebuia să fie pe interior, dar l-am rupt eu într-o zi din greșeală și acum nu mai era nimic acolo. Așa că puteam vedea pe vizor în casă fără probleme. Mai sun odată și atunci aud vocea Andrei, nu o vedeam dar cred că stătea ascunsă după un colț.

“-Eram în baie, dar nu te mai uita pe vizor că văd că ești acolo. Vin să iți deschid dar nu te uita până nu te strig eu că poți intra. Ok?”
“-Bineee!” Zic eu, dar în gândul meu: “fix asta o să fac, o să mă uit”.

Mă dau într-o parte să vadă Andra că nu e nimeni la vizor, aștept până răsucește cheia să îmi deschidă ușa și apoi când o aud plecând mă uit imediat pe vizor să o văd goală. Am văzut curul alb al surorii mele. Alerga pe hol complet dezbrăcată, înapoi spre baie. Chiar dacă Irina tocmai ce storsese seva din mine, un nou fior mă cuprindea la gândul că sormea este complet goală și noi suntem singuri acasă. O puteam spiona liniștit fară frica mamei sau a altor membrii ai familiei.

[Poză de pe Pixabay]