Timp estimat de citire: 15 minute

Stau în picioare complet gol și mă privesc în oglindă. Părul meu, odată blond, acum s-a închis de tot la culoare. L-aș numi un castaniu închis. Uneori pare negru, depinde de lumină. Îmi place să îl las să crească, să am zulufi, cârlionți, bucle jucăușe ce îmi îndulcesc aspectul. Am ochii amestecați, de fel sunt verzi, dar uneori, în funcție de ce culori port pe mine, mai au reflexe de albastru sau gri. Acum fiind complet dezbrăcat sunt de un verde smarald. Nu sunt musculos, sunt un tip slăbuț, dar cresc foarte repede și sunt cel mai înalt din clasă. Aș putea să zic că semăn la statură și la părul mare și crețuliu cu Matei. Cred că de aceea sormea l-a plăcut pe Matei. Nu pentru profunzimea gândurilor sale, ci pentru că îi amintea de mine. Acum când stau și mă uit la mine așa cum m-a făcut mama îmi dau seama că sormea când se uită la iubitul său, practic se gândește la mine. Sau cel puțin așa îmi place să cred. E un gând frumos ce îmi mângâie egoul.

Doar ce am ajuns acasă după ora de muzică și primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă dezbrac și să mă admir în oglindă. Sormea se îmbăiază. Nu mai e nimeni altcineva acasă, suntem doar noi doi. Încep să am erecție la gândul că amândoi suntem goi în încăperi separate. Ce mult aș vrea să intru la duș cu ea. Să ne spălăm unul pe celălalt, să ne atingem reciproc în cele mai intime unghere ale corpurilor noastre. Să îi masez sânii cu gel de duș. Ea să îmi spele falusul cu spumă. Să se aplece puțin sub jetul de apă, să lase șiroaie să îi curgă pe spate și fund, precum un nud de marmură de la “Fontana di Trevi”, iar eu să mă așez în genunchi în spatele ei, cu mâinile să îi cuprind gentil cele două dealuri albe și cu gura să sorb pofticios din pârâul ce le desparte. Apoi, ca un explorator, să îmi fac loc în adâncimile fundului ei, sfredelind cu limba toate ascunzișurile și peșterile ce le voi găsi acolo, ca la final să culeg mierea lipicioasă ce avea să se scurgă de pe fagurele vulvei sale, atingând cu vârful limbii mele pe vârful labiilor generoase, ce atârnau în jos ca un guleraș menit să canalizeze nectarul divin din care mă hrăneam cu atâta poftă.

Excitat fiind, cu un gland lubrifiat și umed, din care stătea să cadă o primă picătură de lichid seminal, ies complet dezbrăcat din dormitor și mă îndrept spre ușa băii. Ardeam de nerăbdare să o văd pe Andra în splendoarea sa. Mă saturasem de vise, imaginație, reconstituiri mentale din bucăți de imagini incomplete pe care le aveam cu corpul ei. Voiam să văd totul deodată, servit pe tavă, nemijlocit de bikini, sau de bustiere sau de mai știu eu ce articole vestimentare. Trebuia să privesc direct în intimitatea ei.

Ajuns în fața ușii de la baie aud apa curgând și o aud pe Andra cum se spală. Privesc în sus și văd gemulețul cu perdeluță de deasupra ușii, așa cum se purta la blocurile comuniste, prin care răzbea până pe hol lumina caldă a becului din toaletă. Acolo trebuie să fie locul prin care voi privi către trupul gol al surorii mele. Era locul perfect, iar perdeaua mă ajuta să nu fiu observat, fiind mai simplu să privești prin ea spre o cameră luminată, decât înapoi spre un hol întunecat. Aduc un scaun și mă ridic în picioare pe el. Eram complet dezbrăcat, cu penisul semierect, cu picături lipicoase ce evadau din când în când din gland, direct pe mocheta din fața băii. Daca sormea ar fi ieșit brusc acum din baie ar fi dat nas în nas cu măciuca mea pe jumătate belită. Inima mi se urcase în gât în timp ce stăteam cu fața lipită de acea perdeluță, atingând-o involuntar cu buzele și nasul, având niște ochi larg deschiși cu care priveam la sora mea cum se spală inocentă în cadă. O vedeam dintr-o parte, ridicată în picioare, în fața dușului, masându-și pielea dalbă cu ambele mâini. Își masa sânii mari, cu sfârcuri tari și areole pufoase, apoi cobora pe abdomen, pe coapse, pe fese. Când a început să își spele fundul, parcă știa că e privită și s-a întors cu el spre mine. Era mare cum îmi plăcea mie. Cu ambele mâini își masa simultan fiecare fesă, în mișcări circulare dar opuse ca orientare, ca mai apoi să își introducă o mână până între ele și să se spele și la anus. M-a excitat enorm acest lucru. Aș fi vrut că mâna mea să intre acolo, adânc. Începusem să îmi frec penisul și fară să vreau lăsam urme umede pe ușa de la baie. Apoi s-a întors cu fața spre mine, de m-am retras imediat de frică să nu mă vadă cumva la gemulețul de sus. Dar stătea cu privirea în jos, către corpul său, de parcă și ei îi plăcea ce vedea.

A început să își maseze iar sânii, de data asta mai încet, mai suav, mai lasciv. Începusem să mă îndoiesc că nu ar ști că e privită. Părea că face totul pentru show. Cel mai mult mi-a plăcut când i-am văzut vaginul. Arăta așa cum văzusem în revistele deocheate ale tatălui meu pe care le ascundea sub patul conjugal crezând că eu nu le voi găsi. Sora mea avea păsărica acoperită cu un perișor scurt și negru. Îmi saliva gura când l-am văzut. Și acum înghit în sec la amintirea lui. După ce s-a plictisit de sâni a coborât cu buretele plin de clăbuc direct la vulvă, și a început să o maseze ușor, să o dezmierde, să o curețe bine. Când am văzut așa ceva, a fost pentru prima dată când mi-a picat fisa că acel burete a atins tot timpul curul și pizda surorii mele și eu niciodată nu mă gândisem la asta. Trebuia să îl păstrez amintire, precum făcuse Irina cu șervețelul umed murdar de sperma mea. Să îl pun undeva la loc de cinste și să îl mai miros uneori când îmi era dor de ea. Eram în al nouălea cer. Aș fi intrat peste ea atunci în baie să ne iubim ca doi nebuni. Simțeam că asta își dorește și ea. Cine se spală așa pervers când nu știe că e privit? Cine acordă atâta atenție erotică propriului corp la un simplu duș? Sigur știa că o văd. Sigur și ea își dorea asta. Ah ce n-aș fi dat să am curajul să intru atunci peste ea. Însă nu am făcut-o. Când am văzut că ea începe să se șteargă am plecat repejor să nu cumva să deschidă ușa și să mă prindă acolo.

M-am retras în dormitor încordat și tensionat. Am tras niște chiloți pe mine și m-am băgat sub pătură, în speranța că poate mă lua somnul și uitam, sau poate aveam un alt vis erotic cu ea în care îmi îndeplineam fanteziile sexuale.

Aud un ciocănit la ușă.

“-Vlad?”

Andra deschide încet ușa și aruncă o privire în cameră.

“-Ești bine? De ce ai venit așa devreme?”
“-Îmi e puțin rău” zic eu. “Cred că mă ia o răceală sau ceva. Dar tu de ce ești acasă?”
“-Nu mai aveam chef de ore. Voiam să mă relaxez. Să mă spăl, să îmi fac cosmetica, chestii.”

Atunci Andra a intrat cu totul în dormitorul meu. Purta un halat de baie legat la mijloc cu un cordon, și în rest părea goală, cum doar ce ieșise de la duș. Vine până la pat, se așează lângă mine și îmi pune o mână pe frunte.

“-Ești cam fierbinte. Sigur te-a luat ceva. Hai că iți fac un ceai, vrei?”

Eu dau din cap aprobator și mă acopăr cu pătura peste față.
După zece minute revine în dormitor cu o cană de ceai fierbinte și o sticluță de ulei pentru masaj.

“-Hai să-ți fac un masaj, să te pun pe picioare.” zise Andra zâmbind.
“-Dar… dar… sunt în chiloți…” mă bâlbâi eu, uimit de ideea ei. Nu știu dacă eram bucuros că a venit cu acea idee, sau supărat că nu îmi venise mie ideea să o rog asta.
“-Păi și cum altfel să îți fac masajul? Îmbrăcat cu haine?” zise sormea râzând acum și trase pătura de pe mine la o parte.

Eram doar cu o pereche de chiloți pe mine și încă cu un penis semi-erect. Dar Andra nu a stăruit cu privirea acolo. S-a prefăcut că nu a observat nimic.

“-Hai, fundul în sus!” îmi zise ea veselă.

Mă conformez și începe masajul. Se simțea foarte bine. Mâinile ei micuțe se plimbau dibace pe spatele meu, și mă încălziseră suficient cât să mă relaxez și să îmi crească iar libidoul. Mă gâdilam în părți când trecea cu mâinile, și la picioare uneori, și amândoi râdeam și ne amuzam de situație. Îmi lua fiecare părticică de piele și o masa cu dragoste. Simțeam că mă iubește, dar și eu o iubeam. Cred că dacă îmi cerea cineva să mă sacrific pentru ca Andra să trăiască, aș fi făcut treaba asta fără să clipesc. Aș fi renunțat la toate fetele din lume doar să îmi petrec viața alături de ea.

Micuță fiind de înălțime, nu ajungea peste tot din același loc, și se tot plimba prin pat în genunchi în jurul meu să mă poată masa uniform. Când a ajuns la umeri și la gât a venit undeva cu genunchii lângă capul meu. Cum stăteam eu pe burtă cu fața într-o parte am putut să văd direct printe pliurile halatului de baie care se crăcăna în funcție de cum Andra își desfăcea picioarele. Îi vedeam perișorul pubian la câțiva zeci de centimetri de fața mea. Mi-a venit un miros de gel de duș amestecat cu pizdă tânără, și ca un dependent trăgeam totul pe nări să nu cumva să ratez ceva. Vai ce mi-aș fi dorit să se așeze atunci pe fața mea. Efectiv să stea pe fața mea și să juiseze în gură la mine.

“-Hai cu fața-n sus acum !” îmi zise sormea.

Mă întorc cu fața în sus și încep să mă rog în mintea mea să nu am o erecție completă. Imaginile cu perișorul pubian și faptul că am privit-o zece minute pe sormea la duș mă bântuiau continuu și creierul îmi dădea semnale de ridicat bariera. Uneori te rogi de creier să te ajute să ai erecție, și eu acum mă rugam să mă ajute să nu am. Ciudată mai e viața.
Andra, fără să dea semne de oboseală, începe să mă maseze pe piept cu ulei. Apoi coboară pe abdomen, loc unde se apropia periculos de zona pubiană. Uneori simțeam că îi intrau puțin degețelele pe sub chilotul meu și parcă cu vârfurile unghiilor atingea scurt organul meu înfierbântat. Mă gândeam la cimitire, ora de istorie, multe babe la coadă la pâine, Bacovia, al doilea război mondial, orice să nu am erecție, iar creierul meu aflat pe pilot automat era la modul “-Hmm, babe, merg, merg…”.

Apoi a început să mă maseze pe picioare. Când ajungea sus, atingea cu spatele degetelor scrotul meu prin chilot. Eu mă tot crăcănam să fac loc să nu se mai atingă, dar nu știu cum, când urca tot mă lovea puțin în scrot. Nu pot să zic că în acea situație, eu aproape gol, pe pat, încălzit, plin de ulei, cu picioarele desfăcute, având mâinile persoanei iubite pe mine mai eram în postura în care să refuz voluntar o erecție. Îmi trebuiau calmante să reușesc. Așa că steagul s-a ridicat sus de tot, și chilotul era deja întins la maxim și tras pe mădularul meu drept ca o lumânare. Andra nu a putut să se mai prefacă că nu observă. Am văzut-o cum înghițea în sec și incearca să rămână în personaj.

Ca să admitem elefantul din cameră, mai mult trompa elefantului, a zis:

“-Văd că deja te simți mai bine. Mă bucur că masajul meu te-a ajutat să îți recapeți energia.”

Apoi s-a șters pe mâini de ulei, s-a aplecat către mine și mi-a dat un pupic scurt pe buze.

“-Vedem diseară un film?” M-a întrebat Andra în timp ce se ridica din pat.

Seara de vineri a fost una destul de friguroasă pentru o zi de ianuarie. Privind la geam vedeam flori de gheață pe la colțuri, ca niște pânze de păianjen țesute încet dar continuu. Sub lumina chioară a felinarelor, orașul părea împietrit. Mașinile toate erau albe, acoperite de un omăt marxist ce anula orice culoare și orice deosebire dintre ele. Ascultam balade de dragoste la radio și mă gândeam în același timp și la Andra dar și la Irina. Nu știu de ce, dar colega mea de bancă începuse să-și facă loc în inima mea alături de sormea. Le plăceam din motive diferite, dar în același timp simțeam că au atât de multe în comun.
Se deschide ușa de la dormitor și Andra îmi spune că mă așteaptă la TV în cameră la ea să vedem un film.
Dau să intru și o văd pe Andra cum tocmai ce își scotea pantalonii de pijama. Mă retrag politicos, vrând să păstrez aparențele, dar sormea îmi face semn să intru.

“-Au dat ăștia căldura foarte tare de când cu frigul de afară. Te deranjează dacă stau în lenjerie intimă?”
Evident că nu mă deranja.
“-Scapă și tu de pantaloni dacă vrei…” zise Andra la final.

Asta și voiam. Aș fi scapăt și de chiloți dacă zicea.
Era un film horror, ceva cu un hotel și un tip care rămânea cu familia izolat toată iarna pe acolo. Erau fantome și întâmplări stranii, așa că sormea s-a cam speriat puțin. Stăteam amândoi în pat, doar în lenjerie intimă. Inițial stăteam unul lângă celălalt, dar de când o luase frica pe sormea s-a pus în fața mea și eu am cuprins-o cu mâinile și cu picioarele. Parcă îi era frig și voia să o țină cineva în brațe. Pielea ei proaspăt epilată se atingea de pielea păroasă a picioarelor mele. Fundul ei măricel și ferm era acoperit de un chilot alb ce îi îmbrăca doar jumătate din fese. Cu el presa pe penisul și testiculele mele destul de animate de la căldura ambientală dar și cea trupească. Cu mâinile înconjuram abdomenul cald și moale al surorii mele, pe sub sânii liberi de sutien, acoperiți doar de un tricou de casă, atingându-i din când în când în partea de jos, atunci când Andra mai tresărea de frică la film. Ea își ținea mâinile în spate și mă prindea de mijloc, atât cât reușea, și când îi era teamă mă trăgea tare spre ea de îmi făcea organele genitale să se îndoaie în bucile ei. Stăteam cu obrazul lipit de urechea sa, simțindu-i parfumul amețitor. Fără ca ea să-și dea seama, îmi cufundam vârful nasului în părul ei prins ștrengărește la spate și o încălzeam cu respirația mea pentru a o face să transpire, ca mai apoi să îi adulmec sudoarea vagă ce se emana prin porii pielii sale, și să o gust uneori de pe gâtul său cu săruturi scurte, pe care nici nu le sesiza.

“-Vlad, apropo, mi-a zis Matei azi că e singur acasă tot weekendul. Ne invită pe la el mâine dacă vrem să mergem. A zis că poți să o aduci și pe Irina cu tine.”

Nu aveam altceva planificat, așa că am acceptat. De dimineață urma să o sun pe Irina să-i zic.
După film, Andrei i-a fost frică să doarmă singură, așa că am adormit amândoi în patul surorii mele. Zorii zilei de sâmbătă ne-au găsit pe amândoi în poziție fetală, ea în brațele mele.
Nu cred că mai fusesem vreodată așa de fericit.

[Poză de pe Pixabay]