Timp estimat de citire: 19 minute

Acasă la Matei era frumos, mult mai frumos decât la noi. Ei stăteau într-o vilă cu etaj nu la bloc, și se vedea că părinții lui au mulți bani. Canapele și fotolii de piele, draperii lungi și acționate de la buton, mobilă de bucătărie făcută la comandă, corpuri de iluminat moderne, parchet pe jos, foarte multe dormitoare, peste tot televizoare color Philips aduse din Germania, combine radio-casetofon cu toate funcțiile posibile. Fară mileuri, pești sau alte bibelouri.

Eu și Irina ne plimbam cu gura căscată prin toată casa să admirăm avuția lor. Andra mai fusese pe aici și era obișnuită cu toate acestea. Începem ziua cu niste pizza făcută de noi băieții la bucătăria modernă a lui Matei și niște limonadă făcută de fete. Apoi gazda noastră ne servește cu un trabuc de la tatăl său. Prima dată când fumasem ceva în viața mea. Am tușit de să-mi sară ochii din cap. După ce ne zbenguim vreo oră pe muzica modernă difuzată de AtomicTV, Matei mă trage deoparte să discutăm ceva doar noi băieții.

Mă duce la etaj în camera părinților săi. Acolo îmi arată că din dormitorul matrimonial se mai intra într-o cameră secretă pe care a deschis-o cu o cheie de știa numai el de unde să o ia. Când intrăm acolo rămân perplex. Era plină cu fel și fel de instrumente metalice și de piele, de parcă era o cameră a torturii. Matei mă liniștește că aici părinții lui doar fac sex, că le place sexul mai agresiv și că aflase de camera asta de când era mai mic. Credea că au făcut-o de la început de tot de pe vremea când au construit vila, înainte să se nască el.

Apoi îmi spune să mă așez pe un scaun că are să îmi zică o treabă.

“-Fii atent. M-am tot gândit la tine în ultima vreme și vreau să iți propun ceva.” Zise Matei dubios.
“-Știu că o placi pe Andra mai mult decât e normal.”

Eu ridicasem sprâncenele făcând pe miratul.

“-Azi ai ocazia să o fuți. Vrei? Zi, vrei?”

Am clipit că da, dar nu am putut să zic nimic.

“-Fii atent. Noi doi semănăm pe întuneric. Avem părul la fel, statura la fel, iar tu ești mai înalt pentru vârsta ta și ești fix cât mine la 16 ani. Mă urmărești?”

Am aprobat din cap.

“-Așa. Eu o leg la ochi și de pat pe Andra, că îi place să mai facem jocuri din astea uneori. Fă și tu la fel cu Irina. Apoi amândoi ne scuzăm că mergem până la baie și schimbăm locurile. Înțelegi ce zic? Și cu ocazia asta o fut și eu pe Irina că tare îmi e dragă și ea.”
“-Bine dar eu încă nu am făcut sex cu Irina…” Zic eu bosumflat.
“-Nu e nimic, ai timp. Faci după dacă vrei, că ne întoarcem la locurile noastre după juma’ de oră. Ce zici? Facem asta?”

Am mai discutat încă o dată toate detaliile și a rămas că sunt de acord cu propunerea lui. Sincer am fost uimit de ce a putut să gândească. Iar mă simțeam frustrat că nu am clocit eu așa ceva. Genial Matei ăsta. Începe să îmi placă de el.

Coborâm la fete și le zicem fiecare să vină cu noi sus în câte o cameră. Matei aranjase două camere la etaj, una lângă alta, dinainte să venim noi în vizită. Bănuia că o să accept propunerea lui și dotase camerele cu mici accesorii de la părinții săi de legat la ochi, legat mâini și picioare de pat și altele ce ne mai puteau trebui.

“-Ai chef de sex?” Mă întreabă Irina văzându-ne singuri într-o cameră cu niște chestii perverse pe pat.

Dau din cap că da și încep să mă deschei la pantaloni.

“-Lasă-mă pe mine” M-a rugat ea.

Îmi scoate tricoul și începe să mă sărute pe piept, pe umeri, pe gât. Fac la fel și eu și îi dau bluza jos. Nu avea sutien pe ea. Mă aplec și îi sărut cu poftă un sân. Ea geme ușor și lasă capul pe spate. Cu o mână mă ține de ceafă și mă trage spre sânul ei de parcă ar vrea să mă hrănească din el, și cu cealaltă mână îmi coboară în pantaloni și mă prinde de penisul erect. Nu aveam chiloți pe mine așa că intră rapid în contact cu el și începe că îl frece cu poftă.

O întorc cu spatele la mine și îi ridic fustița cloș de o purta, și încep să îi sărut bucile micuțe. Penisul mă jena deja în blugi așa că decid să îi scot. Arunc blugii pe jos și mă aplec din nou să o sărut pe la spate. Îmi plăcea enorm această poziție. O împing puțin de zona lombară cu o palmă să îi dau de înțeles că trebuie să se aplece în față și cum stătea cu curul la mine îi scot cu un deget chiloții tanga din fund și încep să o sărut la anus umezind-o cu limba și lingând pofticios fesele ei.

Apoi îi cobor pe vulva care deja se umezise și încep să îi gust ușor labiile delectându-mă cu seva ei dulce. Irina gemea și strângea cu unghiile de cearceaful de pe pat în timp ce se sprijinea de el. Am zăbovit acolo vreo cinci minute să mă satur de gustul intim al colegei mele de bancă, și apoi i-am spus să se întindă pe pat cu fața în sus.

“-Aș prefera să stau cu fundul în sus. Vreau să mă penetrezi pe la spate în timp ce te urci pe mine cu toată greutatea ta.” Îmi zise Irina îmbujorată toată de la senzațiile ce i le oferisem mai devreme.

Aprob și apoi îi zic:

“-Dar vreau să te leg de mâini și de picioare, să fii sclava mea sexuală. Vreau să te leg și la ochi.”

Ea a zâmbit complice în semn că e de acord cu tot ce ziceam.
După ce o leg bine cu fundul în sus și o orbesc cu niște ochelari de material de la mama lui Matei, mă scuz că merg să beau puțină apă și revin.

“-Să vii repede. Te vreau în mine, Vlad.” zise ea cu o voce excitată de la tot ce se întâmpla.

Adevărul este că îmi cam părea rău că trebuie să o dau pe mâna lui Matei. M-aș fi suit pe fundul ei cu toată bucuria. Dar știu că Andra mă aștepta în camera vecină, așa că nu prea aveam de ales.

Matei mă aștepta și el pe hol. Ne salutăm amândoi în pula goală cu erecțiile în vânt și facem schimb de camere.
Andra era pe pat cu fața în sus, legată la ochi, la mâini și la picioare. Avea picioarele desfăcute la unghi de nouăzeci de grade și mâinile în lateral.

“-Ai stat cam mult iubire, ești bine?” Întreabă ea crezând că Matei e cel care s-a întors.

Inima îmi bătea iar foarte tare. Mă uitam la perișorul pubian creț și mătăsos cum îi complimenta frumos vaginul umed. Apoi vedeam labiile păsăricii surorii mele cum stăteau ușor desfăcute de la poziția pe care o avea, așteptându-mă parcă să intru acolo. Sânii săi mari înțepau aerul cu sfârcurile lor tari îndreptate în sus.

Pentru că nu puteam vorbi m-am apropiat destul de repede și am început să o sărut pe laba piciorului. Semn că îmi pare rău că am întârziat și că vreau să mă revanșez. Îmi plăcea pedichiura Andrei cu ojă roșie, degețelele ei mici și curate, călcâiele-i fine și mirosul de cremă de corp. Am început să sărut fiecare degețel de la laba primului picior. Acest lucru îi plăcea dar o și gâdila puțin. Chicotea și tremura ușor. I-am supt degetul mare de la primul picior ceea ce a făcut-o să geamă încet. Apoi am trecut la piciorul celălalt și i l-am spălat cu saliva mea, centimetru cu centimetru, de parcă era o zeiță pe care o divinizam.

Din camera cealaltă se auzeau zgomote serioase de sex. Irina gemea de o auzeam și noi. Matei cu siguranță se urcase pe curul ei și o penetra pe la spate așa cum îmi ceruse Irina să îi fac. Măcar nu mă face de râs băiatul, își face treaba cu seriozitate, o fute bine în locul meu. Sormea a început să râdă la auzul gemetelor Irinei.

“-Auzi-i și pe cei mici ce se distrează. Nu știam că fratele meu e așa un armăsar. Seamănă cu tine, iubire.”

Am zâmbit în sinea mea și am continuat să îi sărut gambele surorii mele care se excita din ce în ce mai tare odată cu urcarea buzelor mele pe picioarele ei.

Am sărutat-o pe gambe, pe genunchi, pe coapse, pe abdomen, chiar și pe mâinile legate mai sus. Am sărutat-o pe sâni, i-am dat rotocoale pe areolele-i cărnoase, apoi m-am concentrat pe sfârcuri și am supt din ele ca ultimul însetat. Până când a gemut atât de tare că a auzit-o și Matei. Nu puteam să o sărut în zona capului, nu voiam să mă dau de gol, să îmi simtă mirosul sau să își dea seama cumva că sunt eu.

Am lăsat cel mai bun lucru la final. Când păsărica ei era așa de udă că începuse să umezească și cearceaful de sub ea, m-am năpustit cu gura asupra vulvei surorii mele ca un vultur asupra prăzii sale. Am început să sorb tot lichidul care ieșea din ea, să nu se mai irosească nimic. Îi ronțăiam ușor labiile, mai întâi una, apoi cealaltă. Cu buzele îi beleam clitorisul și îl sugeam ca pe o bombonică. Andra gemea din ce în ce mai tare.

Atât de intense erau senzațiile pe care le primea, probabil și preludiul de sărutări pe tot corpul de mai devreme ajutase, încât a reușit să-și elibereze o mână din cordonul cu care era legată. M-a prins cu ea de cap, ținându-mă de părul meu ondulat, și m-a împins cu forță în pizda ei. Voia să intru cât mai adânc în ea. Bine, puteam să fac asta cu penisul care deja mă durea la cât de tare devenise, dar preferam să rămân sclavul ei sexual, ceea ce îmi provoca cea mai mare plăcere.

Am introdus limba cât mai adânc am reușit în sora mea, și i-am golit lindicul de toată seva ce o producea. Irina gemea în partea cealaltă, Andra gemea aici, iar eu cu Matei eram cei mai silențioși. Andra începuse să tremure din bazin în timp ce eu sugeam și lingeam clitorisul său. O țineam cu ambele mâini de coapse și păstram un ritm alert simțind că ea se apropie să aibă orgasm. La un moment dat i s-a tăiat respirația, și a fost liniște pentru câteva secunde. Cred că atunci orgasmul era iminent.

Ca mai apoi să înceapă spasmele din abdomenul ei și toată energia acumulată să se disipe în tot corpul în valuri de căldură și plăcere. Eu lingeam în continuare ținând-o bine de picioare să nu se miște, iar ea zvâcnea sacadat în ritmul orgasmului puternic ce îl avea. Am continuat să o ling preț de unu-două minute până când s-a liniștit și s-a golit complet. De abia atunci mi-a eliberat părul din strânsoarea mâinii sale și m-a lăsat să plec.

Cred că au avut orgasm amândouă în același timp, nu mai știu sigur, dar știu că m-am întâlnit înapoi pe hol cu Matei, el murdar de spermă la pulă, iar eu murdar de pizda surorii mele la gură. Fară să ne mai zicem nimic, parcă simțindu-ne vinovați amândoi, am intrat fiecare în dormitorul corect. Când intru o găsesc pe Irina cu fundul în sus, cu picioarele despărțite și plină de spermă între picioare.

“-Te-ai întors să mă dezlegi sau să mă mai fuți odată?” Zise Irina cu o voce lascivă.
“-Mai vrei?” Întreb eu.
“-Aha, vorbești! Ai fost tăcut tot timpul, credeam că ai rămas mut de la sex. Dacă mă fuți și a doua oară la fel de bine, le zic la toate că am cel mai tare coleg de bancă.”

Chiar și așa plină de spermă, Irina era foarte sexy, iau eu eram foarte plin de hormoni că nu ejaculasem încă. Mă apropii de curul ei plin de laptele lui Matei și încep să îl ling. Am sorbit fiecare picătură de spermă de pe pielea ei, picături care mi s-au părut foarte dulci și bune. I-am lins bucile ei mici, anusul, pliurile labiilor, și la final am ridicat-o de fund în sus, cu două mâini puse gentil sub abdomenul Irinei și am curățat bine vaginul și în interior de toată sperma iubitului surorii mele.

Deja era a doua oară pe ziua de azi când lingeam locul unde el a pus pula. Mă simțeam destul de apropiat acum de Matei. Acum și el devenise fratele meu, cel puțin vitreg. Irina gemea în timp ce o curățam de spermă. Dacă mai devreme sexul fusese dur cu Matei, acum era tandru și suav. Însă nu a fost așa pentru mult timp că imediat ce am terminat m-am ridicat, mi-am scuipat penisul pentru a-l umezi și l-am potrivit în vulva deja umflată de sex a Irinei.

Mă sprijineam în mâini pe lângă ea și pompam din ce în ce mai energic în vaginul său, lovind și presând fundulețul ei cu greutatea mea. Irina era deja încinsă de la linsături și de la prima partidă așa că avut un alt orgasm destul de repede și neașteptat. Am simțit-o cum se încordează sub mine și cum trage puternic de toate cordoanele ce o țineau prizonieră și în câteva spasme puternice a terminat pentru a nu știu câta oară în acea zi glorioasă. Eu nu am reușit în schimb să termin, dar m-am aplecat din nou asupra vulvei ei și i-am lins noul lichid ce îl juisase în urma orgasmului, lăsând-o curată așa cum a venit azi aici.

Apropo de zi glorioasă, în timp ce Irina a mers să își facă un duș, Matei vine în cameră la mine să îmi zică o nouă nebunie.

“-Fratele meu, vezi că Andra nu se lasă. Vrea să mă sugă că cică eu nu am terminat, că doar am lins-o pe ea și atât, dar eu am făcut-o doar ai văzut curul Irinei cum era, am terminat de două ori în Irina azi.”
“-Pai de ce nu o lași?” Întreb eu.
“-Pai nu prea mai am chef după ce am variat de două ori.”

Ridic din umeri gen, aia e.

“-Stai așa că m-am gândit tot la tine, frate. O duc în camera părinților unde am o debara cu gloryhole. Și te bagi tu acolo în locul meu. Am mai făcut asta cu ea și e obișnuită. Ce zici?”

N-am mai zis nimic, în două minute eram în debaraua cu pricina cu penisul și coaiele scoase printr-o gaură în perete special creată pentru așa ceva. Puteam să văd în “camera de tortură” printr-un vizor ce permitea bărbatului să vadă femeia, dar femeia nu vedea decât bijuteriile familiei. Bine, acum chiar erau ale familiei pe bune.

Vine Matei lângă mine și mă anunță să fiu pregătit că intră și Andra pe ușa “camerei de tortură” că i-a dat el cheia. Apoi el a plecat să stea ascuns în altă parte, să nu mă deranjeze și să nu-l vadă Andra că nu e în debara. Cât timp ne-am tot întâlnit goi pe holuri am văzut că semănăm și la penis așa că nu cred că Andra își va da seama că nu e el. Acum nu mai era legată la ochi, dar norocul meu este că în “camera de tortură” era o lumină difuză și chioară.

Mă uitam pe vizor să o văd pe sormea când vine. Văd ușa deschizându-se și apoi pe Andra cum intră imediat. Era îmbrăcată sexy, într-un set de bikini și sutien de piele, probabil cadou de la mama lui Matei sau ceva. Nu le mai văzusem până acum. La chiloței avea decupat din fabrică la păsărică să poată să facă sex fară să îi dea jos, iar la sutien avea decupat fix la sfârcuri și în jurul lor să se vadă demențial.

Vine lângă organele mele genitale scoase prin perete și începe să se joace cu părul ei lung peste ele și să le gâdile. Îmi dădea niste senzații foarte tari, la care nu mă așteptam. Apoi se lasă în genunchi și începe să mă gâdile cu vârful limbii la găurica din vârful pulii. Se juca acolo, apoi dădea rotocoale cu limba peste tot glandul. Totul fară să își folosească încă mâinile. Apoi o ia pe toată în gură sorbind-o cu un efect de vid și începe să o sugă bine.

Îmi tremurau picioarele. Noroc că aveam niște mânere prinse de perete pe partea mea și mă țineam de ele să nu alunec. Se juca cu limba de-a lungul pulii, se juca la ouțe, le lua în gură, le sugea și pe ele, de mă înnebunea complet. Apoi sormea se ridică, ia o sticlă de ulei pentru masaj și începe să imi toarne peste penis și peste testicule. Cu mânuțele ei mici începe să le frământe și să le mulgă ca la un masaj erotic.

Nu știam exact ce vrea să facă dar se simțea foarte bine și eu priveam prin vizorul din perete la tot ce făcea ea. După ce mă masează pe mădular și mă încinge bine de tot, se întoarce cu fundul la mine și își introduce penisul în păsărică. Apoi începe să dea contre înapoi spre perete și să facă sex cu penisul meu tare ca piatra. În momentul acela mă rugam să reziste cu mine mânerele din perete că picioarele mi se înmuiaseră complet. Mă simțeam în al nouălea cer. Sora mea mă futea cu vaginul ei micuț și roz, ce primea hulpav întregul meu mădular până la rădăcină.

M-a futut așa vreo zece minute și ceva până a început să geamă destul de puternic că se auzea în toată casa. Am simțit-o cum își dă drumul în pula mea și cum tremură. Spasmele vaginului ei îmi prinseseră penisul ca într-o strânsoare plăcută, un masaj interior prestat de mușchii păsăricii ei ce aproape că m-a făcut să ejaculez în pizda surorii mele, însă nu am făcut-o, eram doar aproape. Ea văzând că nu mi-am dat drumul, s-a așezat apoi în genunchi, a turnat și mai mult ulei pe penis și a început să îl frece fenetic.

Îl freca cu ambele mâini și cu buzele ușor îl săruta din când în când să îmi provoace plăcere. A făcut asta câteva minute până când am simțit că explodez. Ea a anticipat momentul văzând spasmele penisului și l-a introdus pe tot în gură într-un fel de deepthroat. Am început să ejaculez în valuri în gâtul Andrei. Ea înghițea și îl ținea acolo vrând să nu piardă niciun strop.

Eu ejaculam în continuare și mă bucuram de vidul din gâtul surorii mele atunci când tot înghițea, și de spasmele faringelui ei date de faptul că își dorea să și respire. După ce am terminat am simțit că leșin. Cu ultimele puteri m-am ținut pe picioare și am lăsat-o pe ea să linga și ultimele picături de spermă din uretra mea și să se mai joace puțin cu mădularul după bunul ei plac.

De parcă ne-ar fi urmărit pe vreo cameră sau ceva, Matei intră în debara după ce totul se terminase și îmi zice în șoaptă să rămân acolo până o coboară el pe Andra la baia de la parter. Zis și făcut, după ce au plecat și nu i-am mai auzit, merg la dormitorul meu și al Irinei. Colega mea doar ce terminase dușul și, după ce ne-am sărutat, m-am dus și eu să îmi fac unul.

După ce am condus-o pe Irina acasă la ea, eu și Andra am mers spre apartamentul nostru ținându-ne de mână și zâmbind tâmp. Fiecare avusesem o zi bună. Până la urmă nu a fost așa de rău să mergem la Matei acasă.

După ce m-am schimbat în pijamale, Andra vine la mine în dormitor și mă întreabă dacă vreau să mai dormim împreună că îi place să ne ținem în brațe. Rupți de oboseală și epuizați de orice vlagă, ne-am pus amândoi în patul meu. I-am dat o sărutare pe buze și am adormit privindu-ne. Ne aștepta un somn binemeritat.

[Poză de pe Pixabay]