Timp estimat de citire: 17 minute

Dinainte să o văd am simțit întristarea ei, precum o săgeată de oțel trasă de vreun dușman al neamului, ce îmi străpungea inima, încet dar continuu. De când am auzit-o intrând pe ușă mi-am dat seama că ceva o mâhnise. Am văzut lacrimile curgându-i râuri pe obrazul său alb, rănindu-mă, ca o mână de gigant ce îmi strângea stomacul, dorind să mi-l frângă. A fugit repede în camera ei, vrând să ne evite, să nu mai vadă pe niciunul, să își ascundă durerea de lume, ca și cum îi era rușine de ea.

Ca și cum suferința îi era necinste și plânsul îi era umilință. M-a evitat ca pe un străin, nu ca pe cineva care a vegheat atâtea nopți somnul ei lin, de copil, ca un cerber al nopții menit să o ocrotească de toate amenințările. Și-a eschivat privirea de parcă eu nu aș fi înțeles-o, de parcă existau lucruri făcute și nefăcute pe această lume pe care eu nu aș fi fost în stare să i le iert, să i le accept, să i le iubesc, așa cum îi iubesc toate suflările, toate pulsațiile, toate păcatele, imperfecțiunile, slăbiciunile, vinovățiile, viciile.

M-am așezat în fund, rezemat cu spatele de ușa ferecată a dormitorului său, și am așteptat docil. Am stat acolo numărându-mi respirațiile, ascultând plânsul ei înfundat, derulând în propriile gânduri tot ce puteam crede că i s-a întâmplat. Mustrându-mă că nu am făcut mai mult pentru a o proteja de această lume perfidă. Poate trebuia să îi spun mai des că o iubesc, trebuia să îi mărturisesc că mă gândesc la ea în orice moment de trezie sau reverie. Îmi dau seama că sunt viu atunci când îmi aud respirația, dar în momentele când sunt cu ea, respirația îmi este întretăiată și atunci îmi dau seama că trăiesc.

Am decis să îi mai spun o dată. M-am apropiat cu fața de tocul ușii și i-am șoptit doar atât: “Te iubesc!”. Am rămas apoi cu obrazul strivit de lemn, cu ochii închiși, respirând rar să pot auzi tot, cu ambele mâini pe ușă de parcă voiam să o mut din loc. Plânsul se oprise. Așteptam latent un semn de la ea. Mă mulțumeam cu orice.

Însă nu am așteptat mult, vocea ei firavă și răgușită de lacrimi a răzbătut din dormitor: “Și eu te iubesc!”. Un sunet metalic și scurt mi-a dat de înțeles că ușa fusese descuiată. Am apăsat anxios pe clanță și am deschis-o. Andra s-a retras în pat, ghemuită, îmbrățișându-și genunchii cu ambele mâini.

M-am așezat lângă ea, am pus o palmă peste palma ei întoarsă și am rămas așa preț de câteva minute, fară să zic nimic. Nu știam ce să zic să nu cumva să o rănesc și mai mult. Însă a fost o așteptare dulce, mai plăcută decât cea de pe hol, hipnotizat fiind de parfumul de mosc și flori de primăvară, emanat de pielea ei încălzită și umedă. Asemeni unui vampir înfometat îl sorbeam cu nările, îl înghițeam în plămâni, îl sintetizam în sânge.

La un moment dat am ridicat bărbia și mi-am privit sora. Ochii săi în lacrimi păreau ca doi toporași înecați, două oceane albastre ce revărsau necontenit picături de suferință.

“Am rămas singură.” A suspinat ea privindu-mă înapoi.

I-am cuprins capul mic în mâini și i-am mângâiat ușor lobii urechilor. Am sărutat-o apoi pe nasul ei cârn și umed, ce mi-a lăsat pe buze un gust salin. I-am zâmbit și i-am spus:

“Nu vei fi niciodată singură.”

Andra s-a apropiat de mine și m-a sărutat pe buze. Am sărutat-o și eu înapoi. Stând în pat ne-am cuprins unul în brațele celuilat, precum doi yoghini în poziția lotus, transferând căldură de la unul la altul, continuând să ne sărutăm ca doi apucați. Buzele mele mușcau din ale ei și buzele ei mușcau din ale mele, contopindu-ne, răpindu-ne unul altuia dulcele și săratul, sorbindu-ne, înghițindu-ne, iubindu-ne.

Soarele posac de ianuarie, ce mai devreme emana raze cenușii, parcă se aprinsese acum și el, trimițând către noi căldura lui ocrotitoare, aprinzându-ne spiritul dar și poftele trupești. Ne-am sărutat mult timp, fără măcar să ne dezbrăcăm. Doar ne-am ținut în brațe ca niște copii ce eram gustându-ne limbile calde. Nu voiam să îi mai dau drumul Andrei. Mâinile mele lungi se încrucișau în spatele ei firav, ca un exoschelet menit să o apere de tot universul ostil.

Sânii săi mari presau pe pieptul meu prin puloverașul de lână croșetat manual pe care îl purta. Îi simțeam moi și gingași, dar în același timp protectori și calzi, meniți să întrețină viața dar și pasiunea. Mi-am desprins o mână de la spatele ei și i-am cuprins un sân. A gemut scurt. Și-a înfoiat pieptul, punându-l la dispoziția mea, ca o ofrandă pentru zei, menită să îmi satisfacă toate plăcerile, lăsându-l pradă poftelor mele.

Atunci am adus și mâna cealaltă, dar i-am strecurat-o, șiret, pe sub pulover de această dată. Nu mai purta nimic pe dedesubt. Iarăși i-a plăcut. A gemut și a doua oară. I-am cuprins ambii sâni cu palmele mele mari, dar chiar și așa nu reușeam să îi cuprind complet. Îi strângeam ușor, le simțeam căldura, textura fină, pielea mătăsoasă, plenitudinea și greutatea, sfârcurile întărite și porii mari din jurul lor.

Sora mea a lăsat capul pe spate în semn de plăcere și excitare. Aproba tacit tot ce îi făceam fără să opună nici cea mai mică rezistență. Cum gemea cu bărbia ridicată, am început să îi sărut o ureche, să îi dau rotocoale cu limba pe exterior și interior, să o mușc gentil de lobul acesteia. Acest lucru a excitat-o și mai mult pe Andra, ale cărei gemete s-au intensificat. Ea a început să își plimbe mâinile pe tot corpul meu, căutându-mi cu ochii închiși, toate zonele erogene.

Eu am coborât apoi pe gâtul ei, zugrăvind cu vârful limbii linii drepte și subțiri, de sus în jos și de jos în sus. Din când în când o mușcam cu buzele și o sugeam de pielea gâtului, lucru ce o făcea să se arcuiască de spate și să mă strângă mai tare în brațe, presând cu vulva ei, prin îmbrăcăminte, de falusul meu erect. Înfierbântată fiind de acest preludiu domol, și-a coborât o mână în pantalonii mei de pijama și, cum nu purtam chiloți, mi-a cuprins cu degetele-i fine penisul gros și cald.

A început să îl frece încet, încercând uneori să îl belească, vrând să îl simtă, să îl exploreze, să îl cunoască tactil, precum un orb care citea Braille, înainte să îl vadă cu propriii ochi. Asta m-a înnebunit pe mine și i-am ridicat puloverul peste sânii săi imenși, sprijinindu-l de aceștia și lăsându-i să triumfe liberi.

Am început să o sărut lacom pe ambii sâni, încercând să îi cuprind cu mâinile și să îi ridic spre gura mea. Pe rând m-am lipit cu buzele de sfârcurile ei, ca o pompă cu vid, sugându-le, prinzându-le cu dinții, trăgând ușor de ele, vrând parcă să beau din sânii săi ca un însetat ajuns într-o oază din deșert. Atunci Andra mi-a tras elasticul de la pantalonii de pijama pe sub testicule, lăsând “Turnul din Pisa” să se înalțe erect și aplecat spre ea, iar coaiele mele să atârne relaxate sub acesta.

Cu mânuțele ei amândouă, făcute căuș, se ținea de mădularul meu ca de o balustradă în metrou, și îl freca de sus în jos, belindu-l din ce în ce mai mult. În tot acest timp eu mă jucam în continuare cu sânii surorii mele, ale căror părți inferioare mai atingeau din când în când glandul meu încins. Frecându-mi penisul în acestă poziție, mâinile Andrei se loveau când ajungeau sus de propriii sâni, și când ajungeau jos de coaiele mele.

Îmi plăcea modul cum mă lovea involuntar în testicule, așa cum erau ele scoase peste pantaloni, activându-mi noi terminații nervoase și transmițând senzații unice de fină durere amestecată cu plăcere, ce îmi stârneau și mai mult poftele păcătoase. După aceste momente Andra a preluat controlul și m-a împins cu ambele mâini pe spate. Rămas fiind cu penisul în sus, și cum îl ținea zdravăn de la rădăcină, s-a aplecat cu fața asupra lui. Părul său lung și negru i s-a împrăștiat peste tot, acoperind câmpul meu vizual.

Fară să văd nimic am simțit cum ceva cald și umed îmi absoarbe glandul de la vârf, și apoi coboară în jos ca un inel fierbinte. I-am simțit limba cum se joacă cu capul penisului meu, cum îl încercuiește și îl linge ca pe o înghețată în miez de vară, și presiunea obrajilor săi cum sugea insistent, vrând parcă să îmi scoată sămânța mai repede decât voia natural să iasă. Cu ambele mâini am strâns pletele surorii mele într-o coadă la spate, să îi permit să respire și să pot privi mai bine tot acel spectacol mirific.

Era pentru prima dată când vedeam penisul meu intrând în botul cuiva. Mai mult de jumătate din el nu mai era vizibil. Ca prin magie dispărea în gura cea mică a surorii mele. Nu aș fi crezut că e așa încăpătoare, dacă mi-ai fi zis dinainte. După ce mi-a supt și umezit pe îndelete falusul, l-a eliberat din strânsoarea bucală și și-a așezat sânii săi generoși peste el.

A început ceva ce experimentam din nou pentru prima dată. Andra mă futea cu țâțele ei mari, belindu-mi pula între ele, și atunci când glandul decalotat ajungea în partea de sus, îi dădea o sărutare umedă să îl mai lubrifieze, apoi iar îl cufunda între sânii săi cu piele fină și moale. Nu făceam decât să ridic din când în când capul de pe pat pentru a privi showul și pentru a conecta imaginile cu senzațiile pe care le trăiam, ca mai apoi să îl las la loc, vlăguit fiind de plăcere.

După câteva minute de extaz, sora mea a decis să trecem la următorul număr din program. S-a dat jos din pat, și-a scos dresurile și bikinii, însă nu și fusta până la genunchi pe care o purta. Apoi s-a suit înapoi deasupra capului meu, având tălpile lângă urechile mele și stând cu fața către picioarele mele. Ținându-și fusta ridicată cu ambele mâini, m-a lăsat să îi admir de jos toate liniile și curbele vulvei și ale posteriorului său, ce se continuau unul cu altul, ceea ce le expunea într-o nouă și delicioasă perspectivă, pe care nu o mai văzusem și care mă încânta enorm.

Însă asta nu era tot. După ce mi-a privit penisul zvâcnind de câteva ori de la priveliștea pe care mi-o oferea, s-a lăsat în genunchi, așezându-se cu păsărica pe gura mea deschisă și acoperindu-mi fața cu fundul ei. Am înțeles imediat ce dorește de la mine și atunci am prins-o cu ambele mâini de buci, trăgând de ele și lingând pe rând, când clitorisul, labiile, când urcam spre anus până unde reușeam să ajung din acea poziție. Îmi plăcea mult mirosul intim al surorii mele, mirosul de vulvă tânără, mirosul fundului ei mereu curat și voluptos.

Mă excita tupeul său de a se așeza pe fața mea fără menajamente. În acele momente Andra doar se bucura de limba mea caldă ce o sfredelea în adâncuri, gemând și privind la penisul meu care tresărea din când în când de plăcere, fară să îl atingă. Și pentru a spori dominația ce o exercita asupra mea, a dat drumul la fustă care s-a lăsat și mi-a acoperit toată fața, obligându-mă să o satisfac în întuneric, și făcând astfel să dispară și cel de-al doilea cap pe care îl aveam. Adevărată magie, trebuie să recunosc.

Dacă ar fi intrat în acele momente cineva în dormitorul Andrei, ar fi văzut-o la bustul gol dar cu fusta pe ea, stând pe vine peste un băiat căruia nu i se vedea capul, de parcă eram un mecanic ce meșterea în pula goală sub mașină. Nu doar pe mine m-a excitat această poziție, ci și pe sora mea, care începuse să îmi umple gura cu sucurile vulvei sale la cât de mult o stârnise. Înghițeam tot ce îmi oferea vaginul ei fermecat și îi sugeam clitorisul la fel de intens cum îi supsesem sfârcurile mai devreme. O simțeam cum tresare când mă avântam cu limba în străfundurile ei sau când trăgeam mai tare de lindic.

Mă strângea cu degetele de coapsele picioarelor și gemea ritmic. Începuse să miște ușor fundul și vaginul în limba mea semn că voia mai intens, și atunci eu o lingeam mai apăsat și insistam mai mult în curul ei. Gemetele sale au crescut progresiv în intensitate, iar când am simțit că primul ei climax e aproape am prins-o strașnic cu mâinile de coapse. Inconștient m-a strâns cu unghiile de mușchii picioarelor și spasmele au început să vină stând așezată cu vulva pe gura mea. O țineam bine să nu se îndepărteze de sursa plăcerii din cauza tremuratului dat de orgasm.

În timp ce își dădea drumul în gură la mine, o lingeam din ce în ce mai repede, vrând parcă să o chinui puțin și să îi produc senzații ce abia reușea să le controleze. După ce efectele climaxului s-au domolit, s-a aplecat în față să se odihnească, dar a ajuns cu buzele în dreptul penisului meu. Mi-am ridicat fusta de pe față, până deasupra bucilor ei, să pot respira mai ușor și să îi admir posteriorul generos pe care îl avea. Andra a început să mă sărute pe penis, pe scrot, oriunde nimerea.

Eu încă o lingeam tacticos în zona vulvei vrând să îi beau și ultimii stropi de sevă, dar și pentru că nu mă săturam de posteriorul măricel al surorii mele, pe care o mai sărutam din când în când pe buci, dar și cu limba pe la anus. Ea a continuat cu săruturile până pe capul dezgolit al penisului meu, fiind din ce în ce mai activă, semn că oboseala îi trecea și excitarea revenea. Am continuat așa într-un 69 perfect, eu găsind noi izvoare de lichid păsăresc din care sorbeam, iar ea dezmierdând și lingând falusul meu, de la scrot până la cap și înapoi, cu buzele sale cărnoase și moi.

La un moment dat, după ce ne-am înfierbântat iar, o bat cu palma pe buci făcându-i semn să se ridice și o ghidez cu fundul până la mine în pulă. I-am zis să se așeze în poziția “reverse cowgirl” și să își țină cu coatele fusta ridicată pentru a-i putea admira curul bucălat cum se unduiește pe pubisul meu. S-a suit până deasupra penisului, l-a prins cu o mână să îl potrivească și cu toate că era destul de lubrifiată, s-a lăsat treptat în el, vrând parcă să evite durerea de la început.

Simțeam cum înaintez înăuntrul surorii mele, în vaginul său cald și primitor, centimetru cu centimetru, ca un speolog ce deschidea calea spre o nouă peșteră. Vedeam spatele Andrei cum se înălța și cum cobora ritmat deasupra mea. Îl atingeam mai întâi cu o mână, apoi cu cealaltă. Îi mângâiam părul său lung și negru, îi simțeam pielea catifelată, puțin umedă de la sudoare. O percepeam atât de intens, îi simțeam greutatea, parfumul, puterea mușchilor, eram conectat la fiecare mișcare a ei.

Nu știu dacă poți să compari un spate cu altul. Nu știu dacă există un top al celor mai frumoși omoplați, sau un standard cum ar trebui să fie umerii, cât de lung ar trebui să fie gâtul, cât de dreaptă coloana, sau cât de rotunde să fie fesele care presează pe abdomenul tău în acele momente intime, dar un lucru știam sigur: îmi plăcea la nebunie cum arăta sora mea de la spate. Acea imagine putea să te facă să ejaculezi prematur doar dacă o admirai prea mult.

Plăcerea mea s-a sincronizat cu plăcerea ei, ambele creșteau simultan în intensitate, și amândoi simțeam venind de departe un final puternic. Andra gemea și sălta din ce în ce mai agresiv, de răsunau toate arcurile patului sub noi. Eu mă văitam de plăcere și o țineam cu mâinile de șolduri.

La un moment dat, fară să realizez, sora mea și-a dus o mână între picioare și a început să mă maseze cu degetele pe scrot, vrând parcă să ejaculez mai repede în ea. Acest lucru mi-a dublat plăcerea ce o resimțeam și mi-a încordat și mai tare mădularul. Andra resimțea și ea prin pereții vaginului această undă de șoc, care în cele din urmă i-a intensificat și ei senzațiile și i-a grăbit orgasmul.

Cuplați cum eram, încordați unul într-altul, cu mișcări din ce în ce mai rigide datorită climaxului iminent, ne-am prins palmele, încrucișându-ne degetele, vrând să nu ne despărțim nicicum în acele clipe de final ale copulării noastre. În timp ce șezutul umed și lucios al surorii mele frământa neîncetat organul meu sexual, am simțit cum sperma vine cu putere din străfunduri. Am încercat să o opresc măcar pentru câteva clipe, să prelungesc actul sexual cu doar câteva secunde în plus.

Aproape simțeam că pot să îmi controlez ejacularea, însă tot ce am reușit a fost să îmi intensific și mai mult orgasmul. Jeturi de sămânță caldă au ieșit din mine și au intrat adânc în interiorul surorii mele. Țâșneau sacadat, în ritmul mișcărilor bazinului ei, așa cum greutatea corpului său le permitea să iasă. Atunci când a simțit lichidul cald și gros cum îi mângâia pereții vaginului, un al doilea orgasm, mai puternic ca primul, a pus stăpânire pe tot corpul Andrei.

O țineam strâns de mâini și o trăgeam înapoi spre falusul meu, luptând cu spasmele întregului său trup, asupra căruia părea să nu mai aibă control. Am ejaculat atât de mult în ea, încât o parte din spermă a început să se prelingă pe penisul meu și apoi în jos pe scrot, nemaiavând loc în vaginul surorii mele. Am rămas împreunați pentru ceva vreme, ea deasupra mea, eu privind spatele ei, trăgându-ne sufletul și prețuind senzațiile plăcute pe care încă le resimțeam.

Am adormit amândoi așa cum am venit pe lume, ca niște copii, goi și ghemuiți, unul în brațele celuilalt, neglijenți și fără nicio grijă. Reușisem să o fac să uite de Matei și de faptul că s-au despărțit. Reușisem să oficializez iubirea noastră.

[Poză de pe Pixabay]