Timp estimat de citire: 16 minute

Parcul imens din spatele mall-ului, pe care Eva îl străbătea de fiecare dată când termina orele de muncă, avea un aer cu totul diferit pe timp de noapte. Copacii, verzi și joviali ziua, acum păreau întunecați și secretoși. Felinarele oarbe, dispuse răzleț, nu te ajutau cu adevărat să vezi, ci doar te lăsau să înțelegi mai bine câte mistere se pot ascunde în colțurile mai întunecate. Băncile erau rare și adesea locuite de ființe umane, ce chicoteau sau șușoteau când mergeai pe lângă ei.

Lacul Titan, care pe timp de zi îți oglindea întregul parc în luciul său vibrant, noaptea îți oferea doar un joc grotesc de lumini și umbre, imagini indescifrabile și un aer rece. Pietonii, care cu niște ore în urmă râdeau, vorbeau, gesticulau, acum treceau tăcuți, cu fețele ascunse în întuneric, șoptind taine numai de ei știute, privind la tine ca la un intrus ce nu își avea locul acolo.

Parcul IOR, în întregimea sa, părea mai mare noaptea decât pe timp de zi, asemeni unui plămân ce expira pe lumină, micșorându-și dimensiunile, și inspira adânc pe întuneric, lărgindu-se. Odată intrat în parc, mai ales noaptea, aveai impresia că nu se mai termină, precum un labirint de vegetație, cu potecuțe circulare dispuse pe mai multe etaje, comunicând unele cu altele prin trepte tocite de timp, ce te duceau de multe ori înapoi de unde ai plecat dacă nu erai de-al locului.

Eva își verifica din când în când telefonul, trădând un sentiment de neliniște ce o măcina în acele momente. Era aproape unsprezece noaptea, mai târziu cu o oră decât pleca de obicei de la muncă. Inventarul pe care doar ce îl avuseseră la magazin, și care se întâmpla o dată pe săptămână, a făcut-o ca de obicei să rămână peste program, fapt ce o deranja de fiecare dată.

Chiar dacă avea unele persoane cu care se înțelegea bine la serviciu, erau și altele precum șeful său, Andrei, ce întreceau de multe ori măsura. Ea își accepta însă soarta, cel puțin pentru moment, și îndura totul pentru a strânge suficienți bani pentru viitorul său.

De când murise mama ei, fiind doar una la părinți, Eva a rămas singura femeie în casă. Tatăl său, încă în floarea vârstei, muncea de dimineața până seara târziu, așa că multe dintre sarcinile gospodăriei rămâneau adesea în grija ei. Se ocupa cu spălatul rufelor, cu gătitul, cu mersul la piață sau cu orice altceva mai cădea de obicei în obligațiile unei femei, dar și pentru că munca ei flexibilă îi permitea să jongleze cu timpul.

Doar ce terminase liceul cu aproape un an în urmă și mersul la facultate devenise o promisiune ce se tot amâna. Visa la o carieră în afaceri, anteprenoriat, ceva pe cont propriu, însă aceste dorințe trebuiau în prezent să mai aștepe. Banii fiind puțini, iar nevoile ei din ce în ce mai mari, Eva decisese în secret să aibă două joburi part-time, însă tatăl său, Valentin, nu știa decât de cel de vânzătoare la un magazin de lenjerie intimă.

Al doilea job era mai bine plătit, și îl făcea fie la începutul zilei, fie la final, în funcție de turele de la mall. Era vorba de un job temporar la un salon de masaj erotic din centrul vechi al capitalei, sau cel puțin așa îi plăcea Evei să îl numească. Însă îl făcea de un an de zile, de când împlinise optsprezece ani, și încă nu se săturase de el.

Cum străbătea parcul la finalul programului de muncă, prin amurgul cald al felinarelor din IOR, aude un oftat straniu venind dinspre o bancă. De obicei nu lua în seamă micile comentarii sau onomatopee libidinoase pe care le mai auzea de la diverși pe stradă, dar acum a simțit că ceva este diferit.

De vină era poate și îmbrăcămintea provocatoare, oferită cadou de patron tuturor angajatelor, pe care erau obligate să o poarte la magazin: ciorapi negri până peste genunchi, fuste scurte cloș pentru a lăsa să se vadă o palmă de piele albă pe picior, cămășuțe cambrate și decoltate ce dezgoleau dantela sexy a sutienului și un choker negru la gât. Sexualizarea angajatelor atrăgea mai mulți clienți de sex masculin, ce lipseau de obicei din magazinele de lenjerie intimă, bărbați ce puteau cumpăra cadouri pentru partenerele lor, văzând exemplu pe viu la tinerele vânzătoare.

Auzind acel oftat adânc, Eva privește spre locul cu pricina și vede un tip bărbos, ce părea om al străzii, cu un penis gros scos din pantaloni. Cu mâna dreaptă își sugruma și își freca de zor mădularul nespălat, în timp ce o privea cu un rânjet pervers. Fata grăbește pasul să scape de acest individ, însă el începe să o urmărească prin parc cu penisul atârnând și bălăngănindu-se. Fustița ei scurtă sălta din ce în ce mai mult, din cauza pașilor mari pe care îi făcea, dezgolindu-i parțial fundul spre deliciul onanistului.

Bărbosul a grăbit și el pasul, gâfâind și frecându-și capul umed și lipicios al penisului său. O mică spaimă i-a dat fiori reci pe spate Evei, însă ea a continuat grăbită drumul pe care îl făcea în fiecare seară, gândindu-se că nu este decât un pervers oarecare ce voia să ejaculeze pe întuneric. Tipul se apropie destul de mult de fundul fetei, pașii săi se auzeau din ce în ce mai aproape, moment în care ea se oprește brusc și se întoarce să îl privească din nou. Simțea că nu scapă cu ușurință de el și a decis că poate îl înfruntă cumva și rezolvă problema.

Întâmplarea face că amândoi s-au oprit sub un felinar. Becul lumina direct pula belită a bărbosului, iar Eva se uita speriată la erecția sa tare ca piatra. Pentru câteva momente a așteptat nemișcată să vadă ce urmează să se întâmple. Bărbatul își freca neîncetat penisul și gemea din ce în ce mai tare. Fata a înțeles că el doar vrea să se descarce și a decis să îi ofere această plăcere, cu gândul că poate așa va scăpa de el. Și-a dat imediat seama că lui îi place să fie privit și asta a și făcut.

Se uita continuu spre penisul său erect, ce tremura sub presiunea palmei ce îl masa energic, lăsând impresia că este interesată de ceea ce vede. Faptul că o adolescentă de nouăsprezece ani îl privea l-a excitat pe prădătorul nocturn și i-a adus climaxul destul de rapid. Jeturi de spermă albă au început să cadă pe pavelele dintre cei doi, presărând picături umede peste tot, ca niște stropi de lapte cald ce curgeau dintr-un uger plin.

La final, după ce a terminat de ejaculat, bărbatul și-a scuturat mâna în direcția Evei și apoi a plecat, făcându-se nevăzut în întuneric. Fata s-a deblocat atunci din uimirea ce pusese stăpânire pe ea și, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, a continuat drumul său spre casă.

Odată cu ieșirea din parc, străzile luminate și lumea ce le anima au făcut-o să se calmeze și să recapete încrederea că seara se va termina cu bine. Cu o oră înainte de miezul nopții cartierul Titan încă nu dormea. Era locul unde se simțea cel mai în siguranță. De când s-a născut locuia aici și aproape toate amintirile sale proveneau din acest loc. Plimbarea prin civilizație a liniștit-o, iar experiența cu labagiul din parc nu a supărat-o, ba dimpotrivă a făcut-o să uite de stresul de la muncă și chiar să se relaxeze.

Ajunsă acasă, a salutat de bun venit însă tatăl său nu i-a răspuns. În timp ce se descălța a observat pe pantof un strop umed. A încercat să îl șteargă însă a realizat că era ceva lipicios care se întindea pe buricul degetului său. Îl duce la nas să miroasă și simte acea aromă specifică de lichid seminal. Atunci a înțeles că este o picătură rătăcită din sperma bărbatului din parc.

A mers la baie să se spele pe mână, a încercat să intre și a observat imediat că tatăl său era la duș. A vrut să închidă repede ușa însă un sentiment ciudat a oprit-o. Cu mâna încleștată pe clanță și cu ușa puțin întredeschisă a privit către Valentin care se spăla pe cap fară să audă că cineva mai era cu el la baie. Eva l-a privit îndelung curioasă.

De când rămăseseră doar ei doi în casă, nu îl văzuse niciodată gol. Practic nici nu își mai amintea dacă îl vazuze vreodată în copilăria ei, știa doar că, uneori când era mai mică, mergeau toți trei la plajă și atunci îl vedea pe tatăl său în slipi. Și-l amintea un bărbat puternic, cu brațe și picioare groase, cu piept păros și umeri lați. Iar în slipi mereu vedea un “cuc” proeminent, așa cum o învățase mama ei că au bărbații, ce atrăgea atenția nu doar a ei, ci și a altor femei de la plajă.

Acum fiica își privea tatăl cum se spăla la duș cu spatele la ea. Avea același spate lat și musculos, chiar dacă în prezent doar ce împlinise frumoasa vârstă de patruzeci de ani. Lăsându-și privirea în jos i-a atras atenția un fund rotund și puternic, poate prea generos pentru un bărbat, dar destul de atrăgător în ochii ei. Cum stătea cu spatele la ea, Eva nu a reușit să îi vadă decât posteriorul, însă a continuat să îl privească interesată, purtând încă o picătură din sperma unui necunoscut pe deget.

La un moment dat Valentin se apleacă la duș să își limpezească părul și cum stătea cu picioarele mai depărtate și cu fesele către ușă, a permis involuntar să se vadă o pereche imensă de coaie, și un penis lung ce atârna în spatele lor. Fata privea la posteriorul tatălui său și la testiculele de vier bătrân ce acopereau doar pe jumătate un penis gros, cu capul belit, de pe care se scurgeau șiroaie de apă cu spumă, spre deliciul privitoarei.

Involuntar, excitată fiind de imaginea tatălui său, Eva a dus degetul murdar de sperma omului străzii la gură și a început să îl sugă. Sugea cu poftă din ultima picătură lipicioasă din coaiele bărbosului din parc în timp ce privea la coaiele imense ale tatălui său ce atârnau dezgolite și negolite.

După ceva timp ea a închis încet ușa și a plecat în dormitorul său să se schimbe până ce tatăl avea să își termine dușul. Ajunsă aici, începe să se dezbrace și să se admire în oglindă. Avea doar nouăsprezece ani dar corpul său micuț se dezvoltase armonios. Îi plăcea cum avea sânii, fundul, abdomenul, părul. Chiar dacă era minionă, avusese grijă de ea, de siluetă, de alimentație, evitase viciile, și faptul că arăta bine o ajuta tot timpul în relația cu oamenii, sau chiar să își găsească job rapid.

După ce și-a dat jos fustița scurtă, a observat pe bikini o pată umedă transparentă. Când și-a dat jos și chilotul a văzut că vulva sa proaspăt epilată era udă de la excitare. Pesemne că bărbosul care ejaculase în fața Evei aprinsese o flacără în ea, dar și imaginea tatălui său gol, cu fundul bombat și coaie imense transformase acea flacără într-un foc în toată regula.

Cu gândul la pula belită a lui Valentin ce atârna în spatele coaielor, și din vârful căreia se scurgeau șiroaie de apă în timpul dușului, Eva a dus două degete la clitorisul său și a început să îl maseze ușor. Apoi, umede și lipicioase fiind, le-a dus la gură, a scos afară limbuța ei roz, și introducându-le suav a început să le sugă, privind înapoi în oglindă la trupul său gol și alb de adolescentă.

De când a murit soția lui, Valentin a fost devastat. O jumătate din el a dispărut odată cu plecarea ei. S-au iubit la fel de mult din prima zi și niciodată nu s-au înșelat, nici cu trupul, dar nici cu gândul. Erau acel cuplu inseparabil ce încă apreciau diminețile târzii de weekend, cu mic dejun și ceai la ora prânzului, cu stat la taclale ore în șir pe toate nimicurile, fără să se plictisească niciodată unul de celălalt.

Adesea Eva îi găsea râzând, sărutându-se, gâdilându-se, și mereu le zâmbea și ea și le spunea că îi iubește. Întotdeauna s-a bucurat pentru fericirea lor și de mică și-a promis sieși că își va găsi un soț exact ca tatăl ei, un tip cu simțul umorului, sensibil și iubitor. Însă dispariția neașteptată a mamei sale le-a dat amândurora planurile peste cap. Acum nimic nu mai era la fel. Nici Valentin nu mai râdea și nu mai era fericit, dar nici Eva nu mai continua cu visele ei din copilărie.

De câte ori intra neanunțată într-o cameră unde era și tatăl său, îl găsea trist, abătut, gânditor. De fiecare dată îl lua în brațe și îl sărută pe obraz, îi ștergea tenul umed și îi jura că totul va fi bine. La șase luni de la înmormântare, Valentin, la îndemnul rudelor și prietenilor, și-a acordat o a doua șansă și a început să cunoască noi persoane. În schimb Eva nu suporta acest gând. Nu putea accepta faptul că cineva străin, cineva care nu era mama ei, să vină în casa lor, să mănânce cu ei la masă, să le folosească baia, să doarmă în patul lor și să îl iubească pe tatăl său.

Simțea că ea va fi în plus, și că Valentin nu va mai avea nevoie de ea. Nu o va mai iubi, și nu o va mai strânge în brațe. Va avea ochi doar pentru mama cea vitregă și ea va trebui să plece de acasă pentru a nu se certa cu noua lui iubită. Valentin încă nu apucase să facă nimic din tot ce își imagina Eva, însă aceasta a dorit să fie precaută, sau proactivă așa cum le vorbea șeful la muncă, și încă de la prima întâlnire a tatălui său a început să îl saboteze.

Pe prima tipă, o colegă de muncă cu sâni mari a tatălui său pe nume Ioana, a enervat-o încă de la cină. După multiple mici tachinări legate de ridurile sau de cearcănele Ioanei, Eva a întrebat-o direct de ce e necăsătorită la cei treizecișiopt de ani ai săi.

“-Tata e văduv. Tu ce scuză ai?”

Cum nu avea nicio scuză plauzibilă și cum vedea clar că nu se va înțelege cu Eva, Ioana a decis să renunțe rapid la noua sa relație. În acest mod Eva își marcase prima victorie împotriva invadatoarelor sexuale ale tatălui său. A doua oară i-a ascuns telefonul tatălui fix când trebuia să iasă la întâlnire făcându-l să întârzie neanunțat. Evident când a ajuns la locul stabilit nu îl mai aștepta nicio femeie acolo.

A treia oară s-a prefăcut că îi este rău și l-a rugat pe Valentin să rămână cu ea să o îngrijească. Ceea ce i-a plăcut teribil. A văzut șase episoade din “Insula iubirii” în brațele puternice ale tatălui său. Mai să uite că e bolnavă și să se dea de gol la acesta. Un lucru însă o încânta mereu: niciodată tatăl său nu se supăra să rămână cu ea. Pesemne că și el o iubea la fel de mult cum îl iubea ea, și o punea mai presus de orice altă femeie.

Eva începuse demult să aibă gânduri indecente și vise erotice cu Valentin. Era un soi de automatism natural, un instinct de conservare a familiei declanșat la moartea mamei sale. Ca atunci când un animal adoptă și alăptează puii rămași orfani de la un altul, așa și Eva simțea că trebuie să o înlocuiască pe mama ei în viața tatălui său. Nu a premeditat acest lucru. A venit pur și simplu de la sine, într-o zi oarecare, fară să își poată aminti exact când.

Poate de la faptul că au plâns îmbrățișați de nenumărate ori, sau poate că a devenit femeia în casă luând în serios rolul de gospodină. Cert este că ei îi surâdea acest gând nerostit încă: să fie amanta tatălui său. Însă nu știa dacă și el este de acord cu asta, dacă și el nutrește aceleași sentimente față de ea, sau nu. Așa că pe lângă îndepărtarea cu succes a “pretendentelor la tron”, Eva a început să îi întindă mici capcane emoționale tatălui său pentru a vedea cum reacționează.

Uneori se prefăcea că își pierde pe jos o pereche de bikini când mergea cu rufele la spălat, doar să o găsească tatăl său și să i-o aducă personal. Alteori părea că nu auzea alarma în diminețile când trebuia să meargă la muncă, doar pentru ca Valentin să vină până în camera ei și să o trezească. Când intra o găsea dezvelită de cearceaf, cu cămășuța de noapte ridicată, dormind cu fundul la vedere.

În alte dăți striga la el din baie, că și-a uitat halatul sau orice altceva, numai să îl facă să intre peste ea. El intra de fiecare dată cu spatele și întindea o mână spre ea având ochii închiși, iar ea îl ghida pe unde să meargă, până îl făcea să se lovească de ea, moment în care îl prindea de umeri și îl săruta pe obraz în semn de mulțumire.

În concluzie, el poate o mai văzuse pe ea parțial dezgolită, de când devenise o tânără femeie, însă în această seară, când Eva se gusta singură în fața oglinzii cu gândul la Valentin, era pentru prima dată când văzuse penisul și coaiele celui ce îi era tată, organele sexuale ce contribuiseră ca ea să vină pe această lume, și pe care dorea acum cu tot dinadinsul să le atingă.

[Poză de pe Pixabay]