Timp estimat de citire: 17 minute

Ce este acela un păcat? Cum definim păcatul ca fiind efectiv unul? Sensul său a fost denaturat de-a lungul timpului. Inițial nu a fost decât o simplă regulă încălcată, o contravenție cum ai spune în ziua de azi. Se zice că prima Eva a comis primul păcat doar pentru că a mâncat din pomul interzis. Doar atât. Nu se consideră că a fost păcat faptul că a vorbit cu șarpele. Nu. Păcatul real a fost că a gustat din fructul cunoașterii, că s-a emancipat, că și-a cerut dreptul, că a iubit pe cine și-a dorit, că a trăit așa cum a vrut.

La fel cum soția marelui preot a păcătuit atunci când a privit înapoi. Doar atât. Căci a dorit să cunoască, să afle, să vadă, și pentru asta a devenit stană de piatră. După moartea soției preotului, cele două fete pe care le avea au înlocuit-o imediat pe mama lor în prima peșteră, la primul popas, după niște vin băut. Asta nu a fost păcat, a fost ceva necesar, a fost continuarea speciei, salvarea familiei, reîntregirea neamului. Deci ce e păcatul până la urmă și cine decide asta?

Acel gol în stomac ce te mistuie, acele gânduri ce nu te lasă să dormi noaptea, adrenalina, pulsul ridicat, euforia, toate fac parte dintr-un păcat, sau altul. Dar aceste lucruri înseamnă în același timp și viață. Aceste trăiri te fac să te simți om. Păcătuim de când ne naștem. A fi viu înseamnă a păcătui. Dar asta e practic viața, și e datoria noastră să o trăim.

Să ne imaginăm pentru o secundă că păcatul este un lucru bun. Atunci am putea mușca din mere fără să fim alungați, am putea privi înapoi fără să fim transformați în statui de piatră, am putea umbla goi fără să ne fie rușine, am putea iubi pe cine vrem și cât de mult vrem fără să fim, la final, judecați.

Dar în cele din urmă, cel puțin o singură întrebare rămâne: cum stăpânești o viață întreagă acea foame mistuitoare, acel alter ego care te privește din oglindă și îți surâde complice, acea voce interioară care îți spune să trăiești, cum altfel dacă nu – să te oprești din când în când pentru a gusta din fructul interzis?

Dimineața a început frumos, cu câteva raze calde de soare ce dezmierdau zglobii fundul dezgolit al Evei. O aromă vagă de cafea scălda dormitorul său, venind pe sub ușă dinspre bucătărie. Prin geamul întredeschis, câteva ciripituri timide îi destrămau ușor Evei acea pânză ce cu greu o mai ținea captivă pe tărâmul viselor. După ce a oprit alarma telefonului, a refuzat să se dea imediat jos din pat. A preferat să mai zăbovească puțin, întorcându-se pe spate și privind tavanul cu gândul la seara precedentă.

Și-a dus o mână în zona inghinală, numai așa, într-o doară. Tocmai ce avusese un alt vis erotic cu tatăl său și voia, parcă, să vadă dacă e umedă acolo jos. Nu putea uita posteriorul lui Valentin, testiculele sale lucioase de pe care se prelingeau șiroaie de apă, și penisul său vânjos cu capul roșu decalotat. Și-l dorea acum în ea. Voia să o penetreze încet și suav, să îi ofere sămânța lui caldă, să se simtă plină de el.

Cu toată greutatea lui să se lase pe ea, să o domine ca un tată puternic ce era, și apoi să o pună la respect, acolo unde îi era locul, în genunchi în fața lui. Multe gânduri perverse îi treceau prin capul său mic, însă un mesaj primit pe telefon a făcut-o să iasă din această ultimă reverie lucidă. Era de la Andrei, șeful de la magazinul de lenjerie intimă.

“Lucrezi iar pe ultima tură. Nu poate veni Claudia diseară. Pupici.”
“Auzi tu… pupici.” Își zise Eva îmbufnată în timp ce îi răspundea afirmativ, dar sec la mesaj. “De parcă el nu vede că nu-l sufăr”.

Asta însemna că la prânz mergea pentru câteva ore la salonul de masaj erotic din centrul capitalei.

Când a ieșit din dormitor a văzut că Valentin plecase deja la muncă. Mirosul de aftershave bărbătesc rămăsese în urma sa în baie și în restul casei. De mică i-a plăcut acest parfum, îl considera revigorant și îi dădea un sentiment de siguranță, era mirosul cel mai vechi pe care îl asocia cu tatăl său.

Acum acest odor o excita, o făcea să simtă fluturi în stomac, să își umezească buzele și, ca un automatism, să i se întărească sfârcurile. Când a mers la baie să se spele pe dinți a văzut cămașa tatălui pe coșul de rufe. A îmbrăcat-o rapid și a ținut-o așa descheiată până și-a terminat toată cosmetica. Avea senzația că Valentin o îmbrățișează, că o protejează cu brațele sale puternice dar în același timp gentile.

Pe la orele prânzului ajunge la salonul din Centrul Vechi. Șefa o vede și îi spune de la intrare:

“-Am un client pentru tine. Vrea fete tinere și mărunte. Hai repejor că așteaptă.”

Eva merge să își schimbe hainele de oraș cu o costumație specifică celor de la salon, un compleu format din mai multe articole vestimentare de piele, de genul BDSM. Avea fața acoperită de o mască, ca la un bal mascat, dar în rest: sânii, fundul, păsărica, abdomenul, picioarele erau în mare parte decupate și dezgolite. Arăta ca o păpușă sexuală, mică, albă, slăbuță dar voluptoasă în același timp, cu păr negru și lung, cu ochi verzi ce priveau șireți prin masca de piele, cu unghii mari și îngrijite atent, cu pielea fină și epilată, cu toate părțile feminine dezgolite, dar și cu o atitudine de nimfomană.

Când ajunge în camera unde se afla clientul, găsește un bărbat foarte asemănător cu tatăl său. Avea la un patruzeci și ceva de ani, cam aceeași statură cu Valentin, mâini și picioare puternice, spate lat. Ar fi putut fi frați dacă îi puneai unul lângă celălalt. Ceea ce a stârnit-o cel mai mult a fost mirosul de aftershave asemănător cu ce știa de acasă. Asta i-a dat un fior ce a plecat din piept, spre abdomen și a culminat direct în vagin.

Începuse să se excite de la primul ei client din ziua aceea. Nu știa dacă de vină era faptul că se simțea încinsă de câteva zile, sau doar asemănarea cu tatăl său îi provoca toate aceste sentimente. Cert este că începuseră să îi placă bărbații maturi, mai ales cei care semănau cu Valentin. Dar mai avea o problemă: trebuia să facă sex cât mai repede. Nu putea merge la mall așa. Simțea nevoia să se descarce cumva, altfel îi exploda capul de la hormoni. Însă nu prea avea cu cine în ultimul timp.

Clientul s-a dezbrăcat complet și s-a așezat pe masă cu fața în jos. Eva a început masajul cu un ulei călduț și parfumat. În timp ce îi masa gambele și mai apoi coapsele, a privit către fundul clientului. Același fund generos și rotund ca al tatălui său. În sfârșit se ivise ocazia să atingă ceva asemănător cu ce avea acasă. A urcat cu uleiul până pe bucile bărbatului și l-a pus să își depărteze picioarele.

A început să îl maseze pe fese într-un mod circular, timp în care privea către organele lui sexuale, expuse acum între picioarele sale îndepărtate. Testiculele bărbatului s-au relaxat și s-au lăsat progresiv. Erau aproape la fel de mari ca ale tatălui Evei. Penisul i se învârtoșase de la plăcerea masajului și creștea în jos, pe sub coaiele sale, frecându-se de cearceaf și belindu-se involuntar în tot acest timp. Eva privea cu jind la glandul roșu și imens, despicat de uretră la vârf, și înghițea în sec.

Se excita și ea în același timp cu clientul său. Așa cum stătea el cu spatele către adolescenta ce îl dezmierda, în multe momente aceasta uita că e doar un străin și avea senzația că îl masează chiar pe tatăl său. S-a așezat cu păsărica pe fesele lui și a început să îl ungă pe spate. Așa de tare se excitase tânăra căci, din vulvă, începuse să i se prelingă un lichid transparent, printre fesele bărbatului direct pe testiculele și pe penisul său erect.

După masajul normal pe spate, a urmat unul efectuat direct cu bucile uleioase ale Evei. S-a urcat pe masă cu fața în sus, deasupra bărbatului, și s-a așezat cu capul spre călcâiele lui. Cum se proptea în mâini și în picioare, de parcă făcea podul, s-a pus cu fundul pe mijlocul clientului și a început să își plimbe fesele alunecoase pe spatele său. Pornea de la bazin către omoplați, apoi revenea, dându-i acestuia multiple senzații erotice, dar și atingeri mult mai apăsate și în același timp mult mai suave.

Bărbatul se bucura de un masaj efectuat cu un șezut cărnos și perfect rotund de adolescentă, ce se lăsa cu jumătate din greutatea ei pe corpul său. Spre final clientul a fost întors cu fața în sus, iar Eva a rămas deasupra lui, tot invers, cu fundul către capul bărbatului. În timp ce îl masa pe picioare și în jurul zonei inghinale, păsărica și anusul ei erau total expuse, la câțiva centimetrii de gura acestuia.

El a observat imediat că Eva era destul de excitată și udă, iar vulva ei rozalie lucea de lichid și emana un miros plăcut de pizdă tânără. Domnul s-a apropiat cu nasul de fundul fetei și a început să o adulmece lacom ca un câine în călduri. În momentul în care tânăra maseuză i-a prins falusul vânos și gros cu mâinile sale mici, și a început să îl ungă cu ulei și să îl maseze, atunci bărbatul de patruzeci și ceva de ani a început să o lingă pe aceasta la cur și la pizdă, sorbind tot lichidul pe care păsărica ei îl producea.

De obicei Eva nu îi lăsa pe clienți să o atingă în felul acesta, dar acum, atât de excitată și de dornică de un orgasm era încât s-a complăcut tacit, și l-a lăsat pe pofticiosul bărbat să soarbă din seva ei și să îi ronțăie clitorisul după bunul său plac. În tot acest timp ea mărise ritmul în care îi freca cu ulei pula belită, gemând din ce în ce mai tare datorită plăcerilor carnale pe care străinul bărbat i le oferea în dosul său voluptos.

El sufla din greu, de la senzațiile pe care Eva i le transmitea prin mădular, dar și de la faptul că își acoperise fața cu dosul ei mare. Amândoi se simțeau în al nouălea cer. Fata îi freca pula rapid și se uita la ea de la câțiva centimetri, dornică să o sugă, dar totuși se abținea cu stoicism. Bărbatul îi dădea limbi rapide în vulvă și în anus, îi trăgea cu dinții de clitoris, îi introducea vârful limbii în vagin și îi înghițea sucul și sudoarea.

După un timp gemetele ei au devenit din ce în ce mai rapide și mai apăsate. Auzul lor îl făcea și pe bărbat să se apropie de climaxul propriu. Amândoi gemeau sincronizați într-un 69 perfect. La un moment dat Eva a început să tremure din bazin și să aibă tresăriri de orgasm. El o ținea zdravăn de buci și o lingea în continuare, însă climaxul ei i-a declanșat și lui contracțiile prostatei și spasme puternice l-au lovit direct în pântec, dând drumul involuntar la niște jeturi groase de spermă direct spre fața adolescentei.

Lichidul lăptos și gros a intrat ghiduș în nasul ei mic și printre buzele-i lucioase, direct în gura sa întredeschisă. Tânăra gustase acum pentru a doua oară sperma produsă de un bărbat matur, dacă punem la socoteală și picătura bărbosului din parc. Dar în acest moment o gustase mai bine și putea să aprecieze textura și aroma lichidului cald și cremos, ce îi intrase în jeturi rapide în gură amestecându-se cu saliva ei, și care se prelingea în prezent de pe buzele sale cărnoase și moi.

Curioasă și pofticioasă din fire, Eva nu a scuipat, ba din contră, a înghițit toată sperma pe care o primise, ajutându-se de degetele sale micuțe pentru a înhața și ultimele picături ce i se prelinseseră pe bărbie. După plecarea clientului, Eva i-a cerut șefei să o scuze pentru restul orelor spunându-i acesteia că nu se simte bine. În realitate însă, era epuizată de la orgasmul avut cu acel bărbat necunoscut, și faptul că nu mai avusese de mult timp unul o sleise de toate puterile.

După ce și-a încheiat socotelile la salon, a luat metroul de la Unirii spre Titan. Coborând la metrou a fost întâmpinată de furnicarul de oameni specific capitalei, acel tip de mulțime amorfă, ce vine din toate părțile și merge spre toate părțile. Vedea oameni care alergau să iasă și oameni care alergau să intre. De fiecare dată era cineva care întârzia undeva anume, și nu își putea permite să piardă metroul.

Eva mergea încet, plină încă de senzații plăcute în tot corpul, cu un zâmbet prostesc pe față și cu un gust plăcut de spermă în gură. Totul se derula mai lent pentru ea, sunetele le auzea înfundate, iar luminile le percepea difuze. Simțea o adevărată stare de beatitudine și împăcare. Tot ce își mai dorea era doar să ajungă acasă, să își facă un duș lung și să se pregătească de al doilea job, cel de la mall.

Când a intrat în trenul de metrou și s-a așezat pe bancă, coincidența face să vadă în fața ei, pe banca opusă, chiar pe bărbatul de patruzeci și ceva de ani care fusese mai devreme clientul ei. El nu a recunoscut-o, pentru că ea fusese mascată și îmbrăcată cu totul diferit decât era acum, însă ea l-a reținut destul de ușor pentru asemănarea cu tatăl ei. Domnul stătea de vorbă cu o femeie de vârstă apropiată cu el, și din modul cum gesticulau și cum se priveau, erau șanse mari să fie soț și soție.

Tipa nu era foarte îngrijită și nici nu știa să se pună în valoare. Nu îți puteai da seama dacă nu e frumoasă de fel sau nu e îmbrăcată bine. Însă în mintea Evei era clar motivul pentru care acel domn apelase la serviciile ei, pentru că nu primea acasă atenția cuvenită, dar evident și pentru că era un pervers căruia îi plăceau fetele ce îi puteau fi fiice. Pe ea însă nu o deranja acest aspect prea mult, mai ales că și ei îi plăcea de tatăl său.

Femeia a observat că fata îi privește cu un zâmbet tâmp pe față și i-a aruncat o privire ce unii ar cataloga-o ca fiind veninoasă. Eva atunci a zâmbit și mai abitir și plimbându-și limba peste dinți și buze i-a șoptit femeii ce o privea, fără să scoată cu adevărat sunete, de parcă era o sticlă între ele două și nu se puteau auzi: “Îmi place gustul bărbatului tău”.

Ajunsă acasă, Eva era acum în baie în fața oglinzii, complet goală. Se uita în proprii săi ochi și se gândea la toate întâmplările cu tentă sexuală din ultimele douăzeci și patru de ore. Aproape că nu îi venea să creadă că i se întâmplaseră atâtea. Avusese parte de multe întâmplări cu băieți de vârsta ei, sau cu diverși alți clienți la salon, dar nu fuseseră cu impact emoțional așa de puternic, precum cele trăite complet aleator, cu cei trei bărbați maturi.

Nu își dădea seama dacă începuse să sufere de “daddy issues” sau începuseră pur și simplu să îi placă bărbații copți, dar pentru Eva devenea din ce în ce mai clar că nu mai dorea să își piardă timpul cu băieți tineri.

Brusc ușa la baie se deschide și Valentin intră crezând că era singur acasă. Eva se uită la el cu ochi mari, el se uită uluit la fiica lui complet dezbrăcată, cu formele ei voluptoase și sâni medii dar tari ca piatra, și amândoi încep să se bâlbâie, fiind luați complet prin surprindere unul de celălalt. Privind unul la altul, se întreabă în același timp, exact același lucru:

“Nu ești la muncă?”

Apoi el iese zăpăcit din baie și trântește ușa din greșeală în urma sa. Eva, dintr-un instinct necontrolat, dar și pentru că nu era pregătită emoțional pentru această întâlnire inopinată, devine roșie ca racul și tot ce mai reușește sa facă este să strige prin ușa închisă:

“Vezi că mă bag la duș. Ai nevoie la baie?”

Valentin îi confirmă că avea nevoie, dar că o așteaptă să termine. Eva îi spune că poate intra după ce trage perdeaua la duș, ceea ce a și făcut.

Tatăl a intrat atunci când fiica sa i-a spus că este în regulă, și în timp ce Eva se spăla în spatele perdelei de duș, Valentin s-a descheiat la șliț, și-a scos penisul voluminos și a început să urineze în toaletă. Eva asculta atentă la ceea ce făcea tatăl ei. Sunetul de jet puternic de taur, al unui bărbat viguros, ce încă era în floarea vârstei, a excitat-o pe fiica sa. Se gândea la Valentin ca la un armăsar viril, al cărui penis gros urina cu putere la numai doi metri de ea.

Un jet așa de sănătos nu indica decât potență, vigoare, testosteron, un falus cabalin. Și-ar fi dorit să tragă măcar puțin perdeaua și să îl privească pe tatăl său cum urinează. Să îi vadă venele umflate ale penisului său prin care pompa energic sângele, toate circumvoluțiunile acelui membru, capul pe jumătate belit, mâna sa de bărbat cu încheietură groasă și ceas mare cum ținea acel penis și îl ghida spre closet.

Ar fi vrut să mângâie acea mână păroasă cu mânuța ei mică și fină, să simtă prin piele vibrațiile produse de murmurul jetului, ca un pârâu subteran ce se aude înfundat dacă îți pui urechea pe pământ. Să își îmbrățișeze tatăl în timp ce urinează ca într-un asamblu de statui renascentiste, eterne și perfecte, din care curge viața într-un ciclu continuu și nesfârșit.

La final să îi șteargă capul umed cu dragoste, pentru a-i prelua și ultimele picături ce se scurg din uretra sa groasă, ca mai apoi să se aplece și să îi dea o sărutare, direct pe glandul încins, pentru a-i demonstra dragostea ce o purta față de el.

Fluviul gândurilor Evei, care stătea nemișcată și visătoare sub duș, a fost întrerupt brusc de vocea tatălui:

“Vrei să vedem diseară un film? Să fac niște floricele? Așa ca în vremurile bune…”
“Desigur, tati! După ce termin la mall, vin direct acasă.” Îi răspunse Eva, care începuse să își maseze vulva încinsă în spatele perdelei de duș. “Vedem ce vrei tu…”

[Poză de pe Pixabay]